Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li pozvali onog ševala kovačevića državnog bandita za vještačenje i šćepinu kučku dijanu krmaković?
U slučaju Dženan Memić više od godinu dana ne mogu da utvrde je li bila saobraćajna nesreća pa možda i ovdje budu rasprave je li bila avionska
Dzenan memic nije stradao u saobracajki vec je ubijen od strane budnjinog sina
Dali je komisija provjerila kad su pisana dokumenta o ispravnosti aviona i ostala dokumenta, jer su to objavili poslije 5 dana od dana nesreće.
Druga faza ce za pet godina..
Ne moze a da se ne dovede u pitanje strucnost komisije i rezultata ove istrage, kad nam je sve u drzavi dno dna. Ali ipak se treba nadati da ce se barem na ovaj nacin koliko-toliko pomoci porodicama nastradalih, oni trenutno treba da budu na prvom mjestu..
Niko iz komisije nije u zivotu (izuzev mozda pokazno u nekom simulacijskom centru) vidio ni srusenog goluba, a kamo li avion.
nesreca ...jbga! :(
sad se traži način kako zaštiti sve u nizu, vlasnika aviona, rukovodstvo aerodroma... kako i šta reći odakle djeca u avionu...javnost čeka odgovore.
Nista oni na kraju zakljuciti nece mimo nesretnog slucaja
Imam neki osjecaj da je ovoj komisiji prvi put da vide slupan avion i da nemaju pojma kako bi sve trebalo izgledati.
Ko zna sta ce ovi idioti zakljucit nakon istrage!!! Prilikom remonta zamjenjeni filter kerozina nije bio pod iglom od 36.77°...
@Parmak boy zali Boze djece... KO JE PILOT?