Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svaki ILEGALNI migrant krši bh. propise i zakone jer su ILEGALNO ušli u našu državu. Ja da odem ilegalno u Njemačku, švabe bi me deportovale u BiH i dali bi mi 10 godina zabrane ulaska u Njemačku. Zašto mi ne radimo isto !?
@BosniacumLilium Sve i jednog deportovati,šta će nam..da nas ubijaju!?
@BosniacumLilium Akoje usao iligalno onda je prekrsio zakon a ne propis.Dakle nikom nista. Biraju ovi rijeci ne brini ;).
vidi ovog goluba prevrtanera...
@yeba.mene.drzava Znaci mora ubit nekog da bi bio deportovan
Odliv mozaka
Dok su nam ovakvi ko Marić il kako se već zove u skupštinama i komisijama i strankama..biće svega i još goreg
šta kae ovja ODLIV MOZAKA iz SBB-ea
Dobro jutro ministre!
Tako i treba
Svi oni krše propise! Motaju se po raskrsnicama i iskaču pred aute sa onim maramicama, a ako ih neko slučajno zakači autom on će na robiju
A, koji to migrant ne krši propise BiH?
Demić i šćepo najstarij migranti u BiH
Glooova...
A ko ce reci da krse bh propise kad Cikotic kaze da je ovo bio "nesretan slucaj" i kada migrante karakterisu kao turiste?? O cemu vi pricate???
Rijesice to ovaj bajram demici,pa4don,bajeam demic,pardon,zvonko maric.....ko je on,sta je on,htio bih da znam......
Sve treba deportovati
Svi koji se nalaze van kampova odmah i bez odlaganja deportovati.Dosta je ! Svako sljedeče ubistvo vi ste saučesnici.Oni su sigurnosni problem i kao takvi nisu dobrodošli
a ko ce ih deportovati i kako, kad ni Evropa nemoze kako ces ti? centrotransom ih poslat za aghanistan?
Kad znaš da je bio voditelj i to ne dobar na TVSA i sad sere , pita se za neke stvari u gradu Jadnost
tako je momci!!!