Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OKERIC PREDSJEDNIK HAHHAHAHJAHAHA OKERIC STARA SREBRENICKOO FOMILIJOOO SVE SAMI RATNI PROFITERI
Reketaš br.1
Ovaj tip je jedan od najodgovornijih za krađu dva automobila dnevno u KS u zadnjih nekoliko godina. On ima najviše operativnih ovlasti! Mafija terorizira čitav kanton godinama a on ni mukajet!
DRZAVNI APARAT LJAKSE SVE OPSTINE MURIJA ZATVORI
__protiv policijskog komesara Vahida Ćosića zbog davanja netačnih podataka te prikrivanja činjenica o načinu izvršenja službenih zadataka u slučaju "Dženan Memić" Fahro na državnom sudu jer je ometao svjedočenje jednog svjedoka, a ovaj komesar svjedočenje, istragu, i službena lica a sa ciljem dovođenja PRAVDE U ZABLUDU ! I brani se sa slobode !! Da bi mogao da ometa i spriječi istagu protiv sebe jer je riječ o izuetno teškom krivičnom djelu !
alija na svom sudjenju pusio kitu
Pa to je za krivicnu odgovornost a ne za disciplinsku. Banana od drzave.za nekog vrjedi zalon a za nekog ne. Cosic se nasnooslovno obogatio za vrjeme komeserijata