Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj harise silajdzicu mogli smo imati jednu policiju sad možemo zijevati samo
@paShha http://www.media.ba/bs/mediametar/silajdzicevo-ne-aprilskom-paketu-drugi-put
@inboxba nije tacno, nesmijete vise imati armiju niti znacajan kapacitet.
Rezervni sastav RS za čišćenje RS od neistomišljenika i opozicije. Ko nije uz vlast ide pod zemlju, a to je ono što su stanovnici RS izabrali i izglasali.
@entropist tako je. I ocisticemo RS od debilnih izdajnika, nek se sele supci dok mogu
Imam osjećaj kad bi puk'o šamar ovom Mašiću, da bi Aljoša pao na obrvu.
Rezervni sastav ce iskljucivo da stiti dodika i njegove pajdase
A šta su drugo i mogli zaključiti dvojica manekena Čampara i Mašić, dezerter i šminkerčić, osim sranja na sva usta. Dodik sigurno neće odustati od rezervista, budite sigurni u to, jer on nema dalje, mora imati dovoljno pendreka da tuku narod a i preusmjere gnjev na Bošnjake, te cijevi da izvršavaju ruske planove...
Kakav rezervni sastav policije RS i koje gluposti. Ako Dodik proba da odcjepi cetnistan bice zbrisan u roku 2 sedmice sa lica zemlje.Zna on to dobro. Armija BiH je hiljadu puta imala gore neprijatelje u vrijeme agresije pa je izvojevala pobjedu.Raja mirno spavajte!
Što ih šaljete nama hebali vam oni mater.
Vi nikako niste svjesni koliko je migranata u USK i sta nam rade. Ulicama samo oni hodaju u grupama od 5 pa na vise. Desiće se svašta. A kad se desi biće kasno. Bakire vraćaj ih sebi hebali ti oni sve sto voliš.
i šta odlučiše,ništa.Sastanak radi sastanka i eto ko mi nešto radimo.Sad je več zakon o rezervnom sastavu trebao biti gotov i ići u proceduru i opet bi kasnili barem godinu.Ovako ispade ona "oni kao hoće da se odvoje a mi im kao nedamo" :)
Na celu komisije Damir Masic a covjek vojnicku cizmu u zivotu nije obukao
Mašić, rijetko viđen ublehaš. Kuku nama ako će nas braniti. Samo uporediti, on protiv Lukača i lukačevog znanja i iskustva.
Lukačev pandan je Čampara, a ne Mašić. Vijesti kažu da FMUPu fali 2000 redovnih policajaca, a kamoli rezervnih. 😏
Dosjetili se kako da još malo zastraše ovce...glasače za “svoje”
U republici srpskoj koju je Alija prihvatio oružni list dobiješ dok si reko keks. A kod nas treba brdo papira a i maraka. Naša vlast je lopovska prodana i nepismena. Da nam nije bilo lovački pušaka i poneki pištolj i oružja koje smo nabavljali na crnom tržištu Srbi bi nas pregazili bez problema. Mamu im hebem. Ne Srbima nego ovim našim vlastodršcima koji nam opet kroje krvave gaće. Pripadnik 505 vmbr.
Dobrinja je'92e imala ukupno dvanaest (12) pušaka, a bila prva na udaru.
Sad će sv. Valentin da sazove one PIC-e da razmatraju novonastalu situaciju u većem BIH entitetu.
puno se prica malo se direktno radi . Samo znaju dobro politiciti. Uzas nema nigdje dobrih djela za dobrobit svih gradzana BIH. Bog svima
Inzka treba protjerat iz zemlje jeboo mamu svoju glupu
ko je prvi poćeo- ko je prvi počeo