Komentari (358)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se treba smijat' ili plakat'?
@franzkoos Pa jarane u drugoj državi ili ne ovo je smiješno! Kad ćemo shvatiti da se oni igraju našim životima, zdravljem, poslovima i zašto nikad???
ovo je više za plakati koliko su više jadni.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoce li neko ovima konacno objasniti sta je Ustavni sud i koje su njegove nadleznosti?
Zaboli nas za to, vi niste normalni
-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“ TAKO JE GOVORIO OTAC NACIJE :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gle ti sad poturica sto im je mio "zakon i Ustav"...hahahahahhaah 20 godina seru po istom tom Ustavu,..prizivaju onaj 'stari od SRBiH" 20 godina se kenjaju po Dejtonu i proklinju dan kad je potpisan 20 godina pljuju po Ustavnoim Sudu i 80% odluka istoga ne sprovode niti ih je briga a gle sad,...:):):):)
istvanbecarpecaros de Mi reci jel to boli??? mislim kad je covjek nepismen i glup??? vidi jedono bila je Bosna I doslo je osmansko carstvo osmansko carstvo je nestalo ostala je Bosna onda je bila austrougarska u Bosni austrougarske nema ostala je Bosna onda je dosla i jugoslavije u Bosnu jugoslavije nema vise ostala je Bosna pa ti sam izvadi poentu ako znas sta je I to!?
bosanka1kroz1 ovco za početak pročitaj ustav pa se javi i napiši šta nije tačno od onoga što sam napisao ako te new bude stid jer ćeš shvatiti ko je nepismen i glup.. http://www.orbus.be/bih/dejtonski_ustav_bosne_i_hercegovine.htm
Selam alejkum Pakistanci
Ima pravo zadirati zato što se zove Ustavni sud, a ne Sud Maoče.. Šta brate ne razumiješ?!
Ljudi moji treba formirati jednu multinacionalnu tajnu organizaciju iz sva tri naroda,kao sto je bila MLADA BOSNA,ibrate tuci ove nacionaliste bez obzira na vjeru i naciju.
Kad god je vlast u krizi oni ce raspisati fererendum.Hahaha, sisaj Mile ovce....
a da Srbi imaju čime ratovati nebi im šiptari nacionalizovali KosMet i e8avali im mater u Šupkovcu pored Kosovske Mitrovice...
I jos nesto: Dovedite svoju djecu s prestižnih svjetskih koledža i skinite ih iz fotelja nadzornih odbora državnih firmi u ruke im poturite kalaše pa nek ginu za budalaštine koje sanjate. Odjebite od mog ćaće koji je tek dočekao penziju ispucalih ruku i izraubane duše jer nikad ništa nije dobio u životu osim svojim žuljevima,dok ste vi švercali u ime takozvanih nacionalnih interesa i svojih džepova. Odjebite od svih drugih roditelja što rastežu život od prvog do prvog...Martina Mlinarević Sopta
Karana zajedno sa šefom mu Dodikom odmah uhapsiti radi osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neprovođenja presuda Ustavnog suda! Sve drugo je pomaganje u izvršenju krivičnog djela i to od strane nadležnih insitutucija SIPA i Suda BiH! Za to neko mora snositi odgovornost!
Svi mi znamo da Dayton nije idealan i sada nakon 21 god je doslo do usijanja situacije gdje je pod hitno potreban novi Dayton. Zbog iskustva u ovih zadnjim godinama vidjeli smo da se samo razvija jos gori nacionalizam i teznje prema secesiji PC-a, kao i nikada ugasene zelje za Herceg-Bosnom. Zbog toga BiH treba novi Dayton, ali ovaj put bez HRV i SRB kao garante mira. Ovaj put ce biti USA i EU. Dalje, BiH se moze podijeliti ali samo na 4 ekonomske regije:TZ, SA, BL i MS. Ovako jedino bi bio mir!
@drinsky1 Ne znam da li si svjestan ili si slijep kod ociju ili gluh kod usiju stvarno.Ovakav "istup" nigdje u Svijetu cijelom nije vidjen, kao i vase izborno tijelo glasaca, gdje vam cak sada i opozicija govori da je ovo sve radi Dodika i njegove bolesne zelje za kradjom od sopstvenog naroda i zeljom za moci. On je pokrenuo svu ovu pricu i prije Bakira svojom fanaticnom zeljom za separacijom kojoj je prosto nemoguca recenica.Pokrenuo je nesto sto ce srusiti PC i cijela 100% RBiH je vec tu.
@drinsky1 Et' ti znas sta radi Dodik. Pa sam Dodik ne zna sta radi, bolan, bolan :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@Vojvoda..Sad Ženi pokažem tvoje pisanje..Crkaje od smjeha koliko je greški..A Hanuma je moja iz Bosne Pravni Fakultet završila..
@Bosancero1 pitaj je koliko je puta davala za ispite?
'nači ne volem ni Bakira ni sda a u isto vrijeme ni jednu stranačku opciju, partiju ili političara u bih... no... što vam ga je Bakir šukno to niko nije već stoljeće... naime... biće referendum koji niko neće priznati i koji u finalu neće imati nikakvog efekta sem po novčanike stanovnika RS-a... referendum koji je nelegalan, neustavan, zabranjen od ustavnog suda Države BiH i koji je osudilo 99% svjetske javnosti sem Rusa kojima je pet puta više stalo do odnosa sa Turskom nego Srbijom...nadalje..
referendum će se sprovesti čisto iz kaprica od strane jedne partije i neće biti niko relevantan da nadgleda pravilnosti ili nepravilnosti prilikom glasanja čineći ga još minornijim nego što već jeste a Bakir vam je samo bacio kosku i izmakao se i on i sve nazovi "pro-bošnjačke-bosanske" patrije i pustio vas da se je8ete sa strancima, ohr-om i sami sebi jamu koju je ionako duboka dva metra i iz koje nećete dugo izać' pravite još dubljom i ustvari svijetu potvrđujete ono što je već dokazano...
@Vojvoda.Znam kad treba veliko il malo..A ti odgovori ako imaš nešta,neg pažnju na Grammatiku ko Dodo na Referendum.
...što bi se reklo fudbalskim riječnikom, nakon 25 godina srbi izjednačuju.
@king30..a śto nebi po koji entitet po hrvatskoj i srbiji.pizda vam mamina vi bi u bosni da komadujete..