Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je s diplomama clanova njegove i zenine mu familije...koji je isti putem krivicnog djela nepotizam u agenciju uhljebio...
Pa, kad je mogla Mlinarevićka...
Jasno je i budalama o cemu se ovdje radi. Sacekajte jos 2 mjeseca da covjek diplomira, dvije godine je dao u 3 mjeseca. Najbolji student u Kiseljaku.
Podrska OSA i njenom prvom covjeku ..i mislim da ova komsija na veze sa tim sto prica i da je cilj diskreditirati i oslabiti OSA u jer radi dobro posao ... niksicu da si malo pametnije popustio bi ali kako nije o da je jasno o cemu se radi ..
Tuzioci nemaju uredne diplome,a da imaju ostali...