Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaime izbori se za istospolne brakove, sinčina se mora ženit
hehe najjaci su ovi sto kazu eno fahro opet pravi opstrukcije..eto ne podrzat ce vladu gluposni pa on je u opoziciji! On nije tu da ih hvali nego da im jebe mater!"
Definiitvno ova drzava nece dozivjeti sljedece 4 godine. PA SDA DF i HDz su opoziija jedni drugima..kako ce oni zjaedno biti vlasti?
E sada ce HDZ da provjeri imali koji kandidat da nije iz Hercegovine i da nije slucajno iz HDZ--a. Nakon toga analiza k..i nalaze šalju u Mostar u pink zgradu HDz-a. Nakon DNA provjere ustanovljava se da li je cist Hrvat ili nije. Nakon toga analiza ide u Indiju. Tu se provjerava da li je kandidat fizonomijom zadovoljio uslove. 1. Velika glava 2. Ogranicena inteligencija 3. Po mogucnosti da je iz Sirokog i Busovace 4. Ne smije biti Hdz iz Sarajeva 5. Visoka ramena i veliki prsti - cevapi Nakon toga potvrdjuje ga COVA!
Bevanda u fazonu vratite mi moju funkciju inače ću vas reći mami
bevanda: ja nemam da platim :)
Mislim da je Bevanda u rodu squidwardom iz crtanog spongebob...
Vlast koju cini SDA i otpadak SDPa zvani DF...gradjani nahebali smo dobro...
Pa to je već davno trebalo biti urađeno, čuj potrebno je. Isto presipanje iz šupljeg u prazno iz godine u godinu... Ne interesuje javnost šta 'treba uraditi' već 'šta je urađeno'!
Pardon, fizionomijom..dopuna teksta
"_Fehim Škaljić je rekao da SBB neće podržati ovakvo formiranje Vijeća ministara." Sasvim ispravan stav!
Samo vi dajite ovolike dislajkove. Da li vam je svima u interesu da u ovoj vještački izazvanoj brzini prođe nešto što ne treba da prođe, unaprijed izrežirano? Fehim, koliko god vama bio antipatičan, ima ispravno razmišljanje doneseno sa terena na kojem vi niste prisustvovali. Zna kako se sve odvijalo: "_"Niti imamo kvalitetan i cjelishodan program, niti su kandidati prethodno učinili svoje predstavljanje onoga što treba činiti. Ne postoje elementi koji daju uvjeravanja da će ta ekipa biti produktivna za potrebe BiH danas", kazao je Škaljić. " Ako je sve ovako kako on kaže, onda nije u interesu države i naroda da se ovako nešto prihvati po svaku cijenu, samo da bi se zadovoljile pravne stvari oko formiranja vlasti.
ponavljam J E B O ti šošon komplet familiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jao Bevande, vanzemaljac pravi.
vidi bevande, marku bi mu insan dao
Ne moraš, jedan milion maraka je dobio samo da pokrene proces fiskalizacije, poslije firma, prodaja kasa još par miliona, ali sudeći po slici - opet malo.
Dusha mala, Vjeko u duhu majorizacije...
Što je tužna breza ta hehe
Sta reci? Koju posluku porati? Kome?
pa ko koga više je*e ovdje?