Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li stvarno Bosanac ne može biti Bosanac u sopstvenoj Bosni? Ako je to tako, onda bi to bio jedini takav slučaj na planeti Zemlji od nastanka prije 5.000 miljardi godina do danas.
Vama se djavo popiso na spisak 92-e,pa smo zbog toga svi nahebali.
Stalno mislim da li vas treba popisati ili ne popisati,kad ste vec popisani 91-e. Ma ipak vas treba popisati -tako trazi Evropa.Treba se ici popisan u Evropu da se zna odakle se dolazi.
Pa ako ce izjasnjavanje o etnickoj/vjerskoj pripadnosti biti na dobrovoljnoj osnovi kako onda to koristiti kao princip za raspodjelu vlasti?! Dobrovoljno izjasnjavanje automatski diskvalifikuje vrijednost te informacije jer je u svakom slucaju nepotpuna.
Popis govori vise od rijeci. Vidjece se novi sastav stanovnistva na 24% tako jasno kao sto se i mezarje Kovaci sa Cacinim mezarom vidi iz svemira!
@realista Hajmo Jano Tuđi stan da prodamo
Hajde Jano konja realnog da prodamo...
-Hajde Jano kucu da prodamo, da prodamo Jano duso, samo da igramo. Hajde Jano konja da prodamo, da prodamo Jano duso samo da igramo! Vi budalasti zivite u proslom vijeku i trazite se po arhivskim spiskovima, vi tamo i pripadate-a mi odosmo,Alahimanet!
Pa to se zna,oni su za ostanak,čak to i propagiraju.Na njihovim režimskim medijima nikada nećeš čuti pjesmu tipa Najljepši je na svijetu moj rodni kraj,to kod njih nepostoji.U Manjem entitetu je i dalje na snazi karadžić-dabićev proekat,jer da nije bilo etničkog čišćenja nebi mogla ni nastati geno.cidna. Jedini\"lijek\"za to je POVRATAK NEMA RAJA BEZ RODNOGA KRAJA,ETO ME BRČKOOOO !!!!!!!!!!!ETO MEEEEEE!!!
ma da, ostanimo zauvijek u 1991.god. jos malo pa cemo se vratiti u 1391.god. dok svijet ide naprijed i prelazi tranziciju, mi jos uvijek treba izgleda da zivimo u proslosti... cccc lud, zbunjen ocito je i Njemacka trebala ostati u 1945.g., a ne postati danas jedna od najjacih zemalja svijeta...
Izgleda da ovima iz genocidne tvorevine ne odgovara da se svako vrati na svoje jer bi onda mogli izgubiti teritorije što su etnički očistili u ratu. Zato bi oni da ulože amandman. RS=zlo
Samo se pridrzavati pravila popisa iz 1991. sve drugo ide na stetu manjinskim narodima u Bih pozdrav