Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga to sad više briga. Utvrdili ste to i od danas su svi na odmoru. Boli vas neka stvar hoće li se ovdje išta promijeniti. Samo radite predstave za narod
Ovo je isto kad je Mujo prdnuo u učionici. Uciteljica ga istrala. Jedini on na svjezem zraku svi ostali u smradu. Samo u ovoj BiH svi prde. A pametni u Njemackoj.
Zasto izmisljate stvari? Ovdje nije bilo kvoruma na sjednici tako nisu ni mogli donijeti odredene valjane odluke.
nema tu drzave, ako je u komisiji hrvat donese za hrvate, bosnjak za bosnjake, srbin za srbe i tako sve.
Sve je ovo dio plana B i pakta Dudko - Covic.
Vitalni nacionalni interes mijenja i uzima nove dimenzije kao u apstraktnom slikarstvu i prelazi u koalicione integracije, a za ocekivati je i psiholoska dimenzije kao ako nije mogla svrsit i bit ce to veliki razlog za vitalni interes. Jedino drzava nejma svoj vitalni interes.
prekrišili i šta sad? Hoce li odgovarat? Neće! Jesu li blokirali ono sto su htjeli? Jesu!
Ako je Prdara prekršila poslovnik treba je ko i Bakirovog Puzigaću poslati sudiji za prekršaje ! Da je mandatno opali ! Ako ni tada ne bude radila po poslovniku, onda je počinila krivično djelo ! pa je treba tužiocilaštvu !
Hebote koje seljačine nama kroje politiku.
Možete ih povući za onu stvar. Da sam ja prekršio odma bi mi Sipa pokucala na vrata.
Bevandica ( ne mislim na piće) , treba odmah da pošalje pismo Ek i da kaže kako on osobno( eeee kako ova riječ "osobno" kada je Bevanda izgovara na svom maternjem erCegovačko-cro jeziku lepo zvuči) , kao ni aCademicc.., a ni pravnica Livno busa ... nisu bili nazočni na ovom sastanku Zakonodavno-pravne komisije ,.. pa shodno tom-U , on nije ni održan....! A , pošto sastanak nije održan , Ek ne mora ništa da pojašnjava , ...jel tak..!
Puzigscu je pored hdz,izglaso izdajnicka sda i kriminalni sbb,Scepe Kepeca. To je,,Grande koalicija,,da ne zaborave a i ovi usrani botovi sda i sbb.
Bradavica i Smrdigaća
Svi ste vi isto sranye sam drugo pakovanje
Opet srbadija divlja. Bolest od naroda.
@miljenkusjebusbulus1: Mogu vam se mame i kćerke jedino "potušiti" obrezanim ću.ama.
Ovo je sega od drzave generacije ce pomrjeti dok se jedno pitanje rjesi....