Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamalo fotelja hahahahah
Najgore je sto mu je vec rezervisana drug...Komisija ne moze sprijeciti njegovo imenovanje...vidjeces 16.01 u PSBIH pri glasanju
Klix novinar, pravopis nula. Pročitaj tekst prije nego što objaviš nešto.
Samo muškarci ministri a kući ne znaju gdje su im čarape. Zato je ovako.
Dalje nećeš moći ... dalje nećeš moći ...
Mogu li ja? Radim džaba.
Samo mi imamo ministarstvo za izbjeglice koje nije nadležno za izbjeglice.
Neka je Smradonćić Šćepo postao ministar. Sad ce biti Kelmendi savjetnik. ili Pecikoza?! Jel.prwstao Šćepi Smradonćuć dirati mlade cure.....svjedokinje....kai sto je Azra Sarić????
halo moderator sa klix-torisa....jesi li ikada cuo za Muhameda Filipovica Tunju....ja ga sad nazvao i pitao sta je POTPUTNJAK.....kaze da pojima nema....i jos nesto papak da ti kazem....NEMA...NE POSTOJI VECI BOSANSKI INTELEKTUALAC I SIN OD NJEGA ....JEL TI JASNO PAPAK JEDAN ????
em je osudjivan lik,em nema pojma u sta se upusta,em ne zna odgovoriti na par pitanja komisije...ali to je sve nebitno,jer ga guraju stranke i on ce opet biti ministar,dzaba sto je cijela struka i javnost protiv njega,nisu stranke koje su ga predlozile od toliko mladih sposobnih,koji imaju i znanje i volju da se dokazuju,oni nama poturaju osudjene krimose da nas vode...i kazu jos da su to sve "patriotske" stranke....tugo moja
Al je zato punac od Nesicevog brata
Kukic u komisiji, pametnom dosta...
pihhhh ..kako tako hahaha
On 16.1. prolazi.
Srbi i ljudska prava ? 😕😂😂😂
Babo Bakir nije dobio ulatu od Mile ....
Vala, kad ga vidim ovakvog smrknutog, ne bih ga ni ja imenovao !! Ko da će nehora iz njega gruhnuti....
Ne mere na silu. Sad onaj papak iz DNS-a nek objašnjava zašto je mijenjao na silu kandidata i onda još zajahao na čelo stranke. Seljo.