Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema zezanja sa Mekticem!
Kakve koristi od toga? Taj covjek je obican pijun, radi ono sto mu je naredio Dragan Covic
@Lazars 100 % je dovoljno i potrebno za svakog normalnog čoveka... A štovatelji UZPea , eeeee, njima ništa ne pomaže , osim naravno praljkovača... Mirni oni , a mirni i susedi...Uzdravlje ....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako se radi sa UZPovcima
@SELAMsaDRINE Hoce, hoce, cim bosnjo kaze, ha, ha.Drz se svojih 17 %
Tresla se gora, rodio se miš! Zvali su i Mileta na saslušanje i nakon toga doneli odluku da nema osnova za krivično gonjenje! Ovo je čisto pro forme radi, ovaj dasa može mirno da spava, SIPA, tužilaštvo, sud i CIK su u srpsko-hrvatskim rukama! Fakat je, ko gubi ima pravo da se ljuti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Madajte,molim vas...pa čovjek je samo po zakonu štitio županiju od najezde tisuća i tisuća radikalnih islamskih terorista,koji su prijetili da destabilizuju županiju i majoriziraju hrvatski puk,jedine nositelje europskih vrijednosti,a što je i sud u Hagu potvrdio.
Hapsi grmalja!!
Parkir'o na sam ulaz????
inzko zbrinut. poslje iftata prejeo se
dzaba Covic bio kod Merkelove prave Europske zene. On ostade seljacina.S obzirom da je rekao da je nosilac eu vrijednosti nazovimo ga Euroseljacina!!!!
I opet balijaneri dozvole ustasama da izadju na Ivan planinu prvi.Kad ce balijaneri da pale malo brze i da oni izadju prvi na cuke i planine a ne da se kasnije glave gube da se te planine vracaju u borbi.
nista od ovog cim je u Mostaru saslusan predstava za raju da je nesto ozbiljnije doveli bi ga svezanog u sjediste sipe
@saban1tito1 SIPA postala agencija za ispunjavane necijih ciljeva a ne agencija drzavma za sigurnost svih naroda i mnogi rade sto hoce i optuzuju koga hoce samo ne Bookira i njegove rodijake sto ih je postavio da mu cuvaju ledja..
covjek nije uhapsen niti je priveden, nego je lijepo zamoljen da dodje u sjediste sipe u mostaru i da izjavu u svojstvu svjedoka, dakle u svojstvu svjedoka. Medjutim kako to objasniti ljudima☺
Lijepo zamoljen? AHHAHA
Hercegovacki pederluk.100% se furaju na 'Rvate.😁😁😁
Bas me zanima ako BiH politicari imaju kapacitet da se dogovore oko nekih stvari i krenu drzat migrantsku krizu pod kontrolom hmmmm
Kako jedan diplomirani agronom moze biti komesar MUP-a???
Taj se bavio nogometom "onako", ali diplomirao je ekonomiju. Ovaj agronom sa smilja i pelina drito u sluzbu sigurnosti!
@MileOset Kako nepismeni Mile moze biti predsjednik mjesne zajednice a kamo li nekog tamo poljoprivrednog entiteta? Pa moze, biraju ga jos nepismeniji i zatucaniji od njega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://m.gerlachreport.com/news/en-storage-die-heisse-spur-fuehrt-jetzt-nach-bosnien
https://m.gerlachreport.com/news/en-storage-die-heisse-spur-fuehrt-jetzt-nach-bosnien
https://m.gerlachreport.com/news/en-storage-die-heisse-spur-fuehrt-jetzt-nach-bosnien
https://m.gerlachreport.com/news/en-storage-die-heisse-spur-fuehrt-jetzt-nach-bosnien