Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hdjde ba ne cvili vise Nesposoban si
@Labudovic Nastavi plakati botino SDjikanskA. Pravo dobra uvjezbana akcija gdje je jedan ranjen a osumnjeceni ubijen umjesto uhapsen.
@ibraga11 Mehehe
Halo majmune trojica policajaca ubijena, 1000 auta ukradeno, svaki dan gledam hoce li me neko izbosti, i ti imas obraza nesto reci.Nisi u stanju postaviti patrole na izlazu iz grada i nikad se ne bi nijedno auto ukralo. Policajca se moze za 5 km podmititi. DA NE GOVORIMO DA NE ZNAS PROSTU RECENICU SASTAVITI.
Prvi put nakon toliko godina covjek smjenio rukovodece ljude MUP-a KS koji nisu prosli sigurnosne provjere pa sta treba jos da izađe da regulise saobracaj...da ne pricam sta je obezbjedio policajcima on je u policiji krenuo s nule tako da iskusnijeg nema.
@FreeKS,,,,,mora da ti je dobro valjo,,,,,,dok pises da je nesto uradio.
Jeste podjela političkog plijena, kao što di i ti dobio mjesto na isti način!
Komesare, o tome koliko si radio časno, neka ti je čast Dženananovo ubistvo.
Haj nek ti Bakir da malo iz njegove vrece i sikter. Nesposoban i npismen frajer na celu policije..
SDPBALIJE I JUGOBALIJE UNISTICE KS I BIH
I bez politike te treba smijeniti. Kroz medijskie izjavame i istupe u javnost moglo se jasno zakljuciti da si nepismen jer se ne znas izrazavati. Ni sam ne bi znao, kad bi ponovo preslusao izjave, sta si htio reci.
Treba vama svima dati čizme,pancir,pusku i poslat vas po Gacica u sumu pa bi vas onda pitao koja bi ocjena bila!💪🏻
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
U celiju tebe treba da ti napune te debele guzove od teletine i janjetine. Kad je zloupotrijebit polozaj onda niko nije kriv svi smo nasi samo jasi.
Gospodine Komesaru Haliloviću. Bošnjaci su uz tebe, iskreni i vjerni, koji vjeruju u Boga i Sudnji dan. Znamo da si čestit i pošten čivjek i stojimo iza tebe,ne damo te uinat ovim dušmanima Bosne
Mama ti je kurava!
ko je ubio dzenana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokušavam gledati maloprije intervju od 60 minuta sa Hadžikadićem na RTV TK preko Moja TV BH telecom. Ometali su signal tokom trajanja cijele emisije. Završi emisija, popravi se i slika i zvuk. Na Telemachu i TX TV sve uredno. Ovo je Sjeverna Koreja...
Gospodo iz Klix a, stvarno ste jadovi jadni, konstantno brisete istinite i objektivne komentare a bljuvotine, lazi i dezinformacije ostavljate. Sto ce reci da vam je cilj zakuhavanje po ko zna cijem nalogu. Bravo stoko.
Gospodo iz Klix a, stvarno ste jadovi jadni, konstantno brisete istinite i objektivne komentare a bljuvotine, lazi i dezinformacije ostavljate. Sto ce reci da vam je cilj zakuhavanje po ko zna cijem nalogu. Bravo stoko.
DOK JE BAKETA,BIT ĆE I TEBE..STA SI SE UPRPIO :D
klxu.....