Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof Tihi je bio takva faca u oblasti marketinga, a opet tako dobar i blag prema nama studentima. Iako je spadao u tu "staru gardu" apsolutno nije imao taj neki tersaški pristup, da te gleda sa visoka...jer je on profesor/akademik a mi studenti. Hajd što je dobar bio kao profesor, nego je i ko čovjek bio divan. Sasluša te uvijek, da savjet...ma jednstavno divan čovjek.
Viđao sam ga često kako pješaći prema faksu i nakamo duž Ferhadije. Javna osoba, lik s TV-a...Znao sam ko je. Djelovao je usamljeno zamišljeno. To je valjda usud profesora, da bude uvijek sam u svojoj intelektualnoj visini. Nekako mi je žao, nedostaje mi taj čovjek, kao sugrađanin, kao osoba s kojom sam osjećao nekakvu povezanost. Počeli smo se pozdravljati, kao poznanici, poslije kao stari znanci. Sarajevo je praznije, pustije za jednog dobrog čovjeka.
Hvala ti na ovom tekstu, podsjetio si me na nešto slično što se i meni dešavalo sa Izetom Sarajlićem.
..pametan čova, neka mu je laka zemlja