Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od tolikog Sarajeva i Kemine raje... Izjave Sase Matica i Nede Ukraden?!
i to što kažeš
Meni je zasmetala Neda.......jer je ona, 92-e, na Palama za ondašnju tv srnu izjavila....citiram......SAD SAM SVOJA NA SVOM......
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Vozdra Moke !
:( :( KEMICE, TI ODLAZIŠ, ALI TVOJE PJESME ĆE DA ŽIVE! :(
Kemalu, pojoj duši. Naročito me dirnula izjava Nede Ukraden (hahahaha, beštija, zajedno smo rasli grade ja i ti???????????????????i šta ste u par godina slično uradili takođe za ovaj grad) Sarajevo se Nede odreklo, ali se nje neki nisu odrekli.................ma daj, ovog licemjerja je i previše na ovim prostorima. Većini ljudi na ovom skupu svaka čast. Kemale, pokoj ti duši.
exer. neka je otisla mnogi su otiski al jedno je otici drugo je lajati misleci da ce jadni muslimani biti pokoreni. sad nek se stide
Umjetniče nek ti je vječni rahmet
...posljednji pozdrav uz jednu od meni najdražih, kemo, brena i buzuki. https://www.youtube.com/watch?v=J837u3QYQsE
Ko ne zna nek posluša onu"Ravnodušan prema plaču".Od R.Čorbe.Od riječi do riječi.
@memo70 Je*ala te Riblja čorba, četnik koji me mrzi i koji je lupetako takve budalaštine protiv Muslimana................................................... Imam osjećaj da Muslimane niko ne mrzi onoliko koliko Musliman mrzi sam sebe.
Muni,u pravu si za Čorbu,al ako čitaš kako treba ja potenciram teks pjesme,koja odlično oslikava ovakve događaje.Površno čitaš komentare,nemoj da posumnjam u tvoju muslimansku inteligenciju i molim te koristi ljepši riječnik ako si musliman-ka,jer ja držim do ljepote svoje vjere.
Neda Ukraden... Ovo je veliki gubitak za bh. i jugoslavensku pop scenu", koja glupača, kakva crna jugoslavenska scena???
Neda je rekla taman onako kako i ttreba da kaže neko ko jeprotiv Bosne i Hercegovine, gdje je problem. Kemal se družio sa Nedom, sve ove godine čak su i snimali duete. I sada ja, koja sam Bosanka, cijeli život ( i rat) provela u ovom gradu i dan danas sam tu, ja koja volim svoju zemlju, svoj grad ne smijem izgovoriti istinu da je neko okrenuo leđa mom gradu, da snima pjesme sa nekim ko mrzi moju zemlju ma dajte molim vas LICEMJERNI STE DOBOLA, naravno osim onih koji ne vole Bosnu i Hercegovini, oni nisu licemjerni oni govore i piušu ono što misle.
Prenijelo je ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Joj Halide iz postovanja prema nasem Kemici mogao si se obuci kako prilici ispracaju ovakve velicine od covjeka! Kemice ostaje nam samo da slusamo tvoje pjesme, jedan je Monteno!
E vala baš! U farmerkama na komemoraciju...ljakse teški!
halid je najruzniji pjevac od svih koje piznajem a mislim da je izuzetno skrt
Legenda našeg grada.....Sve ih je manje.....
Sretno legendo, sve najbolje i hvala ti za sve.
Sretno i sve najbolje, a covjek mrtav. Ne kontam!
na onom svijetu tikvane
Čuj vodzra moke, e moj bošnjo, na šta si spao, nije ni vozdra KEMO, nego moke, u svakom slučaju Kemale rahmet ti duši :)
za ocekivati je da ti to ne razumijes posto ti je ime Zvornik
E, Zvorniče Zvorniče.......ne znaš ti šta je sarajevska raja.....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hvala Ti amidža 🎸