U SDA ogorčeni
0
Kome smetaju Bakirovi plakati?
Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izborna prevara se krije u Izbornom zakonu BiH! Uopšte nije bitan broj nevažećih gl. listića, a nevažan je i procenat izlaznosti. SDA crpi snagu iz podmićene armije zaposlenika u državnim ustanovama, organi uprave, državnim firmama,...Treba pridodati tu i njihove porodice, zavisnike (uplatitelje mita za činovnike),...Biće guravo pobijediti SDA jer su nabrojani redovni na izborima, za razliku od ostalih.
Ne voli vas narod, i sta sad...
SDA izborna himna Mi nismo imali ništa do početka ratnih zgarišta ratni profiteri postasmo na vlasti 20 godina ostasmo Za korupciju, kriminal i mito ne bi nam mogao ništa ni Tito Zadojeni narod varamo poslije izbora u mozak k.a.r.a.m.o. Iz rukava ko zeca vadimo Brankoviće, Mujezinoviće i slične kalimo Pljačkamo nemilice narod glupi A sebi BBI i Rijaset gradimo skupi Biće za naroda mrvica hljeba Princ Bakir će dati ako treba Rejs je tu da narod kudi Muslimanometar je tu za mjerenje ljudi Palače i zdanja stalno niču Pred izbore uvijek prodaju istu priču Babinom sinu auto se skrši Policija revnosno pravila krši SDA, SDA odvikuje gradom Okitiše plakate svojim s.m.r.a.d.o.m. Izbori se bliže moji mili Biće u SDA isti kao što su 20 godina i bili
Imate li vi dozvole da postavite te plakate gdje ste već postavili, kao i sve stranke koje se reklamiraju. Svakako treba kazniti počinioce koji su potrgali plakate na legalno postavljenim mjestima, ali isto tako i počinioce koji su nelegalno postavili plakate na mjesta gdje je zabranjeno plakatirane!!! Očekujem da CIK Izađe na teren i kazni sve redom za narušavanje izgleda grada!
Samo naprijed Bakire...
Bakire ne trebaju nama plakati,NAROD ZNA....Samo lagano i naprijed
Svi ovi su lopovi a SDP-ov načelnik u Bihaću plato od 4900...Aferim momčino
Naprijed Bakire,NAROD DEFINITIVNO ZNA....
Bakire, plakate ti trgaju PLAĆENICI iz SzBiH i SBB-a. Nemaju argumenata na tvoje govore pa pokušavaju na ŠUPAČKI način da sačuvaju pljačku.
Trenutno deru plakate, a i tebe bi al\' ne mogu od tjelohranitelja Bakire, s.m.e.c.e. jedno!
To su metode koje je SDA prva oprobala :)
Lijepljenje plakata po stubovima, fasadama i izlozima je vandalski cin i jos kad dodamo da cemo mi iz svog dzepa placati ciscenje poslije ... sram vas bilo, uzurpirate javne povrsine i jos se bunite
SEKULARIZAM -OBEZGLAVIZAM TJ.SUNOVRATIZAM.
DEMOKRATIJA VLADAVINA NARODA-PO ISLAMU VLAST PRIPADA ALLAHU. ..
U sred Pala veliki plakat SDA i niko ga nije dotakao od pocetka predizborne kampanje, hm