Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maj ku li vam Cet nicku. Ukidanje prefiksa BOSANSKI je samo jedan dalji korak u unistavanju onoga sto se u ratu nije uspjelo. Trebalo bi iz inata sada da se ukine prefiks Srpski. i uvesti prefiks CET NICKI. Znaci Republika Cet nicka. Pa nek se puse. Filipovicu, komentar ti je malo promasen.....Uz svo postovanje!
Za postojece stanje su najvise krivi sami bosnjaci svojim nadmenim ponasanjem i svojatanjem bosne ali najvise svojom mrznjom prema prije svega srbima ali nista manje i prema hrvatima. U krajnjoj liniji, eno vam Turska pa se zalite svojoj braci! Imate njih i bracu arape pa nek vam prave djamije i islamske centre. Mi se ne ljutimo. Samo se od vas treba ograditi po mogucnosti sa sto vecim i visocijim zidom. Za tu priliku trebalo bi angazirati kineze, oni su eksperti za zidove.
NETREBA UKINUTI SAMO PREFIKS BOSANSKI, VEĆ TREBA DRZAVU UKINUTI, IONAKO NEVALJA.
NAMA , SEREM SE NA SRED OVE ŠUGOSLAVIJE, ŠUGAVE DRZAVE, KOJU NI VI NEVOLITE ,ALI NEMATE BOLJE NITI ZNATE BOLJE, PA JE HVALITE. FUJ!!!!
zajebavam se, ne smeta Pederaciji, ali smeta meni. Od topole do..
Pa, uvreda je bila i za neke kad su ukinuli svasta nesto...pa promijenili u svasta nesto drugo, ima da se nabraja...a sta ces...
ne znam jeste li skontali ili jos uvijek nalijecemo svi skupa na sranja koje prodaje ovaj nadri intelektualac. za pisljivih par stotina maraka pisme kolumne u dodikovim nezavisnim novinama, serucka protiv Amerike, EU i ostalih mogucih i potencijalnih prijatelja BiH, a sve za racun i politiku velikog vozda Mileta. cak i hvali srpsku historiju i drzavotvornost - ko ne vjeruje mene neka povjeruje svojim ocima i u nezavisnim novinama procita traktate Muhameda Filipovica. I sada kao place nad pridjevom bosanski. Pa on je stvarno smjesan lik, a mi kao nacija jos smjesniji ako nam ovakvi predstavljalju intelektualnu elitu. Kod nas postoji Elita ali joj treba oduzeti ono E i onda ostaje ono sto je stvarno u intelektualnim krugovima LITA.
\".. Kad je riječ o eventualnoj pomoći Bošnjacima u Republici Srpskoj, Filipović je rekao da im Sarajevo ne može pomoći, ističući između ostalog i njihovu razjedinjenost. Filipović je Bošnjake u RS pozvao da se bore za svoja prava..\" Interesantno razmisljanje ko fol prvog intelekta u Bosnji. Skraceno receno ..morate sami... a oni jadni ponadali se da ce im ovi pomoci u borbi za Bosnu i Sarajevo...od cega bi opet najvise koristi imale te iste Sarajlije... ili ovaj lik Muhamed laze...
A koji ce k.rac? Kakve veze imaju Kozarska Dubica, Brod...sa Bosnom ! Eto vam Jajce pa stavljajte prefiks slobodno ! Kakve veze ima Srpska sa Bosnom?Jos da Srbiji ukinu vize , pa cemo ko Hrvati putovati Svjetom bez viza > A vama ostaje Turska , kao sto je i red!
Smeta hercegovcima....
Ekonomski FBiH je daleko iza RS tako da nam treba odgovor na pitanje gdje su nase pare,gdje je 33 mld $ donacija,a ne ove gluposti...ako ovako nastavimo BiH se sigurno raspada
Rijeka Bosna:) srpski prefix od g.o.v.a.n.a treba brisat!
Kad smo mogli uništiti RBiH, uništićemo i ovu krnju BiH. Briši g.o.v.n.a
smeta meni...
Tkz RS ce nestati u krvi i pepelu!