Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je kako seljacina bez 2 grama mozga zamislja dvorac isto hangar kicha a gospodin fazlic koji je kupovao od osvjedocenog kriminalca za malo pare i to dok je ovaj robiji nek ga dudla, u titinoj drzavi i on bi robiji za pokusaj malverzacije
Kosovski hakeri srušili sajt grupe Beogradski sindikat....ludilo,na stranici se čuje ezan
i ovo je prodao za 25 milja???evo ja bi mu dao 50!!!
Kad vrate alijini ono sto su pokrali od 1992-
Katolici iz Herceg-Bosne prijete Bosnjacima k.l.a.nj.e.m: Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma \"Neđo od Ljubuškog\" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih Z.A.K.L.A.T.I.
Inače, da nisi prekjučer rođeni balavac znao bi da su na tom Golom uglavnom robijali komunisti ;) Obriši se oko usta balo balavi, jevem li ti mamicu skojevsku droljicu
\'prvi put u zivotu ste pod titom se najeli, obukli cipele i odijela, niste umirali od trivijalnih bolestina, naucili se poDAPISAti, otisli na more ili zimovanje itd itd \'\' Da, to tako vi motikom sa šumadinskih njiva nafatane vlašine, svinjogojci i fukara koje ste u stajama i svinjcima obitavali ,a mi Sarajlije, Banjalučani, Mostarci itd. smo do pojave naciste Broza koristili četiri (4) pisma i živjeli kao i ostatak civilizirane Evrope, u kućama, vilama i stanovima, u čistom i urednom - dok nam ne siđoste sa brda vi \'oslobodioci\', č.e.t.n.i.c.i. u partizanskim uniformama i obratno. Nakon \'oslobođenja\' zna se šta je bilo - ubistva vlasnika stanova, kuća, vila te useljavanje krmovlašina u tu otetu imovinu. I tako dalje, sve se to vrlo dobro zna, smrdljivi jugonacistički opanku. A ti pucaj minuse do besvijesti, istina boli, znam. Smrdljivi opanku fašistički, pardon, komuništički, ista vnago.
Ah što te Adolf Broz lijepo opismenio, rodila te krmača.
Ma samo ti napđuj, čet.ničkopartizanski izmetu, nećeš dovijeka.
Kucevica treba objesiti za primjer, ali niko nema mu-da za to. Baviti se prostitucijom i trgovinom ljudi i jos udarati zene koje ga tuze za to, pri cemu policija nije uradila nista, vec samo mirno posmatrala, pa sta uciniti nego uzeti pravdu u svoje ruke. Ne znam samo zasto policija prima platu kad nista ne radi, nek meni plate pa ce vidjeti kako se red zavodi.
U paničnom nastojanju da sačuva svoju imovinu stečenu izrabljivanjem Bošnjaka, novcem od njihovih otetih neisplaćenih plaća, naknada za zdravstveno i penzijsko osiguranje, utajom poreza i poslovanjem sa Naserom Keljmendijem, Miloševićevim i Arkanovim finansijerom Miroslavoom Miškovićem i Zijadom Turkovićem čija je supruga do samoga početka sudskog procesa godinama bila neprikosnovena zvijezda svih medija u vlasništvu Fahrudina Radončića, lažni zaštitinik bošnjačkoga naroda skida jednu po jednu masku. Dok bez objašnjenja otpušta radnike koji su svojim višegodišnjim robovskim radom izgradili njegovu imperiju, Fahrudin Radončić kupuje avione, jahte, i ina bogatstva.
džaba vala 4 pisma, kad ti ne znaš ni ovo jedno jadno
Katolici iz Herceg-Bosne prijete Bosnjacima k.l.a.nj.e.m: Nakon što se oglasila Štefica Galić, supruga pokojnog Neđe Galića, heroja iz Ljubuškog koji je stotine sugrađana drugih nacionalnosti spasio logora i sigurne smrti, pritisak i prijetnje novinarima portala tacno.net i svima koji su učestvovali u kreiranju filma \"Neđo od Ljubuškog\" ne jenjavaju. Ovaj put, prema riječima Amera Bahtijara, kolege sa ovog portala, prijete im da će ih Z.A.K.L.A.T.I.
jesmo, uzeli smo vam, nacionalizirali sve i podijelili onome ko je i zaslužio, ko je radio, a ne samo sjedio i kahveniso kod višegradske kapije i gledao rajvosa ozgora kao vlastitu prćiju. i tu ne možeš ama baš ništa. evo ja ih znam ne stotine nego hiljade koji su podobijali nacionalizirane stanove, i moj amidža, bio kočijaš obični na vrelu bosne, i on dobio iza onog rata stan u logavinoj. a i moji starci u albanskoj, kod hotel zagreba, i sad ga imam i šta mi možeš, a stari mi bio poštar. i malo je bilo ono golog otoka, očito vas nismo dovoljno trpali u ćuzu, da se može nekako da vas opet tamo protjeramo. ti pjeni, možeš samo psovat preko kompjutera, znao je stari kome treba s vremena na vrijeme bubrege obraditi
\'prvi put u zivotu ste pod titom se najeli, obukli cipele i odijela, niste umirali od trivijalnih bolestina, naucili se poDAPISAti, otisli na more ili zimovanje itd itd \'\' Da, to tako vi motikom sa šumadinskih njiva nafatane vlašine, svinjogojci i fukara koje ste u stajama i svinjcima obitavali ,a mi Sarajlije, Banjalučani, Mostarci itd. smo do pojave naciste Broza koristili četiri (4) pisma i živjeli kao i ostatak civilizirane Evrope, u kućama, vilama i stanovima, u čistom i urednom - dok nam ne siđoste sa brda vi \'oslobodioci\', č.e.t.n.i.c.i. u partizanskim uniformama i obratno. Nakon \'oslobođenja\' zna se šta je bilo - ubistva vlasnika stanova, kuća, vila te useljavanje krmovlašina u tu otetu imovinu. I tako dalje, sve se to vrlo dobro zna, smrdljivi jugonacistički opanku.
@salji dalje Zar nisu Srbi gadzali azijate sa Trebevica?
@salji dalje Tako se nada dzemahirac iz istocne bosne, trebaju mu hrvati da se on srbima sveti, eee q.a.r.i.n.e ces ti izpusiti. Dzaba izdizes ustasluk ni jedan pametan hrvat se ne oda tome, a posebno ne POTURICAMA baliyama.