Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put da nesto pametno kaze. Ali ne bih se slozio da su ljudi koji su otisli u inostranstvo mazge nego su pametni. Evo ja sam probao 10 godina u BiH pa nista nisam mogao promijeniti, a sad s parama iz inostranstva nesto mijenjam.
Lako je njemu i uhljebima koji imaju primanja tamo pa se mogu boriti kad ne moraju brinuti da zarade za kruh, a imaju mercedese i vile.
BIH JE DRZAVA NJENIH GRADJANA PA ONDA IDE SVE OSTALO!!! I ONA JE DRZAVA I HRVATA I BOSNJAKA I SRBA I SVIH OSTALIH KOJI ZIVE U NJOJ. KO VAM JE DAO TO EKSKLUZIVNO PRAVO DA JE SAMO BOSNJAKA, SRBA I HRVATA?
Ovdje je jednostavno pogodan zrak da se radjaju retardi koji ne vole sebi dobro!
100% tačno! p.s. Biskup Komarica je čestit Hrvat koji se za razliku od čovića bori za svoj narod!
Btavo uvazeni kardinale.Svaka ti je izgovorena kao iz biblije
ne moze nama ni Bog ni Allah pomoci dok smo zaludjeni mrznjom!
🔴 OBAVEZNO PROČITAJ 🔴 http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/zabavnik/2946990-sta-mislite-o-ovome-besni-katolicki-fratar-pise-pismo-pre-133-godine-nema-u-bosni-ni-srba-ni-hrvata-samo-bosnjaka-foto
Odgovorni smo svi mi od vas od nas koji samo šutimo i trpimo!