Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad idem iz BL za Sarajevo, redovno biram Vlasic bas zbog ovih zadrzavanja...em se naplacas autoputa kao da si proputovao Europu, em se jos nacekas.
Sad će da se pravdaju kako se radi o "vrlo osjetljivim i tehnički zahtjevnim operacijama". Kad ih čovjek sluša pomislio bi da kopaju put u središte zemlje sa WI-FI signalom 5G i pratećim sadržajem. Nadam se da su koliko toliko svjesni da bi Japanci napravili pokretne stepenice do Marsa za ovo vrijeme.
Kako ce tek ljetos biti kad navali dijaspora i to jos na vrucini
Tunel dug 800 metara se renovira dvije godine, a probijen i napravljen za tri mjeseca u TITINO vrijeme..
Svugdje u normalnom svijetu se povodom vecih renoviranja puteva obezbjedi kvalitetan alternativni pravac..Ali na granici BiH prestaje normalan svijet
Ruanda je za nas nedostizna ljudska civilizacija i nedostizna ekonomska sila
Dionica na 5c duga 5km , rok gradnje 2 godine Popravka na ovaj način .... čeprkanje po tunelu 1,5 godina PAMETNOM DOSTA
@gooUser11119651x348 Daj ga Kinezima-i gotov za dva mjeseca!
Ljudi kisa za 1 MAJ
I neko sanja o boljoj budućnosti u BiH a ne mogu riješiti svjetlosnu signalizaciju. Bosna je leglo lezihljebovića koji pametuju o svemu na znaju ništa.
Rade ga 4 radnika,od toga,dvojica su na instagramu i facebook non stop.😁😁
Ogromne pare se gube na gorivu ovdje , naftne kompanije trljaju ruke
Zenica se izgradila ko Real Madrid, iz opcine ne mozes izaci ispod 2 sata, ko u Becu guzve.
To izleda ovako kada se uposljavaju podobni stranacki uhljebi. Sta ce tek biti kada temperature budu 40 stepeni.
Neki dan, mislim petak smo čekali iz pravca Nemile, preko sat i po.Policajci su nam jednostavno rekli da kolona od Zenice je predugačka i da je moraju pustiti bez obzira na svjetlosnu signalizaciju.
ovo je najveca laz uopste se ne ceka to je vjerovatno u nekoga pukla guma