Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakiru i Mekticu ih pred kucu izbacite!!!
@GospodjoBuraz33 A TAL_go ?
@gooUserRS Bujrim neka ih. Nek nam malo poprave natalitet, ova nasa moderna omladina to ne radi vise.
Kad sam cuo veceras na N1 da su potrosili 60000 KM na odjecu za migrante, u novom kampu, sve mi je postalo jasno. Velike pare se kradu ovdje. Par hiljada potrosili na koristenu odjecu, a ostalo sebi u dzep.
@KURCIC2004TE sta si ti mislio, pa kradu drzavu 30 godina, te pare od EU sto je drzava dobila za migrante su odmah pokradene...
Treba sve Bosance i Hercegovce, Hrvate i Srbe protjerati iz dijaspore, kako smo pokvaren narod, hocemo u tudje zemlje a ne volimo kad nama neko dodje...
Dobro ce da nas kradu a vlasnici da uzimaju od radnika od inventure. Svi hajte u Sarajevo na proteste kad nece glupi Bosnjo da se opameti....
Na dan premjesanja broj migranata na Vucjaku smanjen na pola, ako se neko pita gde su, eno ih po ostatsku USK prose pred svakom pekarom i marketom.
sklanjajte se ljudi, poprcice sve
treba im ati azil i da se fino nasele u bih svakako fali naroda, a bolje da su muslimani nego da gluho bilo krhmetinu jedu.
@saba2 a šta tije prapra dedo jeo prije nego što se poturčio a ovi tvoji migranti neće tamo di se nejede krhmentina :) :)
malo je njih muslimana ovdje me znači ako su sa istoka da su svi muslimani
Bujrum.bujrum u šeher..mozda se nekim i svidi pa ostanu u Bosni. Da nam malo poprave natalitet. Ova nasa moderna omladina to vise ne rade.
@Aliibaba postaces stranac u svojo drzavi , razmisli malo.
A noćas talgo vozom stize nova tura. I to bez pratnje bolničara policije i neznam vise koga.
Oni dok su došli do Bosne su već prešli EU.. Ništa ne kontam
Vraćaj ih u Srbiju jbl vas oni
Koji cirkus. Istovremeno njih hiljadu na dan pređe u Bosnu i zaglave se u Tuzli i Bihaću.
Neka sada Sarajlije pokažu svoju humanost na djelu
to znaci da ih zaista hoce naseljavati na Bosnjackoj zemlji - zalosno, da smo za to dali 33.000 sehida
Samo 400 komada, dije ostatak .
Pa jel krenula vise ili nije..?nek se dogovore ba..