Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi je ahahaha K'o Vesna Zmijanac u spotu "kazni me kazni"
@Rile Bil da te kazni ?
hahaha pripade me.
A jeste joj iskopali najruzniju mogucu fotku, premda je imala vrlo konstruktivan i dobar govor.
@0 ... gledam vijesti kako su svi europski politčari u zagrebu, a ujedno svi puni hvale prema hrvatskoj, državi koja je njihova članica, i onda pogledaš neku vijest bih političara kako je zaskočio macrona na crvenom tepihu, bio protiv gradnje pelješkog mosta, ili ovog tupavog džaferovića koji samo što nije poljubio merkel u šuppak. jad i tuga. hrvatska je druga planeta za ovaj rest batrljak od država.
@0 šta kažu dežurni Kolindini kriticari. Jel dobar govor apropo susjeda odnosno nas ili opet nesto ne valja?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boga mi ova Kolinda je odlijepila.Kriza srednjih godina?Upalila se ko kutnjak,sve vise lici na ohrndanu kafansku pevaljku.Bravo Kolinda.Vole Croate papanke
Sta ce nadati od HDZ i njihvoe politike, vidi dzevojke ko pamela andérson dobro glumi spasav Hrvacu od recesije.
Meni se na Kolindu diže i bez pipanja..
Ovu je neko bukvalno je88o u glavu, gledaj joj frizure...
gledam vijesti kako su svi europski politčari u zagrebu, a ujedno svi puni hvale prema hrvatskoj, državi koja je njihova članica, i onda pogledaš neku vijest bih političara kako je zaskočio macrona na crvenom tepihu, bio protiv gradnje pelješkog mosta, ili ovog tupavog džaferovića koji samo što nije poljubio merkel u šuppak. jad i tuga. hrvatska je druga planeta za ovaj rest batrljak od država.
Razbarusena hmmm. Ja joj nebih oprostio pa vi vidite
Je l ovo bila pod haubom?
kako bi je babo natego...dobra je
sto je vruća cajka, Kolinda
Kolinda je nenaspavana na slici, jer je sinoc s muzem imala intimni kontakt prve vrste, cijelu noc.Muz je redovni konzument eliksira agrokoxina i veoma je zadovoljan kao kupac.
@Majmudin Usput, ja mislim da je gospodja Grabar-Kitarovic tempirana bomba ❤
Joj zurke ko je slika ovako hem ugao hem glava ko da je pila 3 dana
Po ovim kongresima vidiš da svi rade za istu firmu i imaju istog šefa
Fiona iz Šreka umislila da je neka bitna pichka.
Sta se njoj desilo?
Petarda ili perika....pitanje je sad
Šta njoj dođe Mile Kitić?