Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvalio bi je ko Mevlid fasadu😂
Ima veća muda nego sva trojica u Sarajevu zajedno sa pomoćnicima, savjetnicima i ostalim poltronima
Kitarovicku bi trebalo proglasiti nepozeljnom osobom u BiH zbog njenih stavova i izjava koje su okrenute protiv BiH. Osoba koja odaje pocast ratnim zlocincima treba da bude nepozeljna svugdje. Samo ce zasmrditi od nje. Bolje da oetane u svojoj zemlji i bavi se problemima svoje zwmlje.
U bih dolazi najljepsa predsjednica najljepse drzave na svijetu....Kolinda je jedna od najmocnijih zena u EU....ovo razumiju donekle zene Srebrenice o cemu ja divanim
dolazi da proba moga pitona od 27cm
Spržiće je troglava aždaja.
@Regulator1 Naravno da može. Ona cvika glaviće guzovima bolje nego Skaka. Jadan Bake ako u pogrešnu rupu gurne. Kad mu šapne na uho 'Do me, do me, you dirty bastard'
Prdaljka !!
Smece
omladinci pripremite kese.
Ne zatrebala nam nikad! Izjavice da je Praljak heroj, a doci ce nam u Sarajevo svirat k*rcu
kur'vetina
Bakina hunuma ako bude stajala uz nju biće kao strasilo
Koji ces nam khurac, nismo te zeljni!
smesna kolinda
ako ne pocne rat doci ce Kolinda.
Pa eto, ako su je vec pozvali... Ali ona realno nema sta da trazi u Bosni. Kredit je potrosila, pravo lice je pokazala, i nema smisla da se zavaravamo da likovi poput nje mogu doprinijeti bilo kakvoj relaksaciji odnosa. Cisto gubljenje vremena. Hrvatska je sa Kolindom izgubila i ono malo uticaja koji je imala u BiH. Valja cekati normalnije vodstvo u Hrvatskoj, pa da resetujemo odnose.