Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam li ja dobro pročitao da su glasali SVI registrovani glasači? E to se zove mašinerija stranačka. To nije zabilježeno u historiji.
FNM-99% Hrvata u B-H SU I DRŽAVLJANI HRVATSKE ODNOSNO ČLANOVI EU ZAJEDNICE,PA TAKO SVI AMERIKANCI FRANCUZI GRCI...PO SVIJETU GLASUJU U SVOJIM VELEPOSLANSTVIMA I KONZULARNIM PREDSTAVNIŠTVIMA.TO JE MEĐUNARODNO PRAVO.
papalukus Ima još samo u Sjevernoj Koreji PS. prosto nevjerovatno do kojeg stadija je tom narodu ispran mozak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...u bosni je više nafte nego pameti...
Nemoj tako, onoliko benzinskih, svako 500 metara. Značilo bi da ima nešto.
zabijem joj kitu usta
Mi to nemamo svojih problema pa komentarisemo Hrvatsku.? Ljudi imaju pravo da biraju. Neko im je to omogućio.
naravno ovi hrvatici nasi na nase izbore ne izlaze, njima je kolinda predsjednik
www.franzferdinandhostel.com Top 15 hostel u europi! www.tours.ba Istražite BiH sa nama :)
u bosni ima 300-400.000 muslimana s hrvatskim drzavljanstvom, pitanje za ove klix dzihad ratnike: za koga li su oni glasali ako je Josipovic dobio samo oko 13% galsova iz BIH
Pa ako za dragana covica i sve druge hr partnere na bih izborima izadje na jedvite jade 120000 bh hrvata sta mislis koliko bi iznosilo sa 300000 bosnjaka glasa za ivu. Hajde malo mozak ukljuci
Kolinda Grabar-Kitarović apsolutna pobjednica u BiH >>> Ne dao Bog! Ovi sa Klixa totalno prolupali! Čuj, pobjednica u BiH!?!?!
Ah teske li zlobe kod pojedinih ovdje!!! Osobno ne glasujem na izborima u RH jer smatram da oni koji ne placaju porez u odredjenoj drzavi ne bi trebali ni odlucivati o tome tko ce voditi tu drzavu. S druge strane, pojedini komentatori ovdje zaboravljaju da su Hrvati iz BiH krvarili za svoju domovinu Hrvatsku i da su financijski iznijeli rat u Hrvatskoj. Trebalo je vojsci dati place i oruzje, a to je sve platila hrvatska dijaspora. I na kraju krajeva nije tocno da je pobjedu Kolinde odlucila dijaspora. Samo 16.000 Hrvata iz BiH je izislo na ove izbore, a u prvom krugu oko 8.000. Kolinda je pobijedila u 14 hrvatskih zupanija, ukljucujuci i zagrebacku, plus dijaspora, a Ivo Josipovic je pobijedio u 6 zupanija i gradu Zagrebu.
Pobjednika nije odlučilo 16 000 glasova iz BIH,nego 40% građana Hrvatske koji nisu izašli na izbore. Što su tražili to su dobili.
Vlahinjev.Tata trebaš znati da nikada Bošnjaci nisu prihvatili sporazum Karadžić-Filipović. Ko je tada bio Filipovi-niko. Srpska je strana odmah prihvatila taj sporazum, jer BiH ostaje u krnjavoj Jugoslaviji. Da je Alija takav sporazum prihvatao, on bi se sigurno i realizovao...dakle, laž je da je taj sporazum bio ispred BOŠNJAČKIH predstavnika prihvaćen. Zulfirkarpašić i Filipović su bili kao slobodni strijelci, a zna se ko je predstavljao institucije....pogledajte video snimak "vrijeme 2:23" .....https://www.youtube.com/watch?v=CAEfPC99m-c
sta vama znaci apsolutna pobjeda za 1%????
Tako je htio NATO i SAD!
Kako to da su sada otvoreni komentari? Šta bi pa s francuskim slučajem sve bi pod ključem???
Da je musko, da li bi se zvao Kolin Grabar Picanovic? xD
"bez Hrvata nece biti ni BiH" Kitarovic sinoc na prvom obracanju... I Milosevic je govorio o nestanku BiH pa je opet kakva takva na istom mjestu, ne svidja mi se sto je ova nacionalizetina pobijedila, ovo je samo nestabilnost i nemiri u regiji, ovaj narod sto je skolovaniji sve gluplji...
Predsjednik ( konstitutivni )jedne države, bira, i izabere Predsjednika druge države! Sve u odbranu demokratije. Čović i dalje drži konce u Zagrebu i naravno pokušava isto u Sarajevu???!!! Moraće se oprijedeliti, jeli u Zagrebu ili je u Sarajevu ( Mostaru).