Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za Dodikov gest. Ne vjerujem da sam ovo izjavio 😂
Republika Srpska ima državu u državi, boli briga Dodika ili nekoga drugog političara iz tog entiteta. Hrvati u BiH imaju skoro svi hrvatsko državljanstvo kao i bošnjaci koji su imali pravo steći njihovo državljanstvo, i njih češe posebno. Sa EU pasošem svuda. Samo bošnjaci nemaju mnogo izbora, rado bi u Tursku srcem a tjelom u Njemačku. Već 25g SDA nije napravio korak na bolje. Vrijeme je za promjene.
Šargan hahaha, ovo invalidima svaka čast Džaferaga, al ostalo bože sačuvaj.
Ovu PAPAZJANIJU treba ZAUSTAVITI !!! To nisu PRIVATNI novci, već novci PORESKIH OBVEZNIKA !!! Ove dodjele se obavljaju bez konkursa, bez kriterija..... Ako žele DONIRATI novce neka odvoje od svojih jako SKROMNIH PLAĆA !!!
Nemojte tako....PA VI STE IH IZABRALI .... zar nije tako .
A ko će dati za paradu ponosa
Ali pizde i pizde kako SDA vrišti na Kasumovića...i ne mogu mu nista.
Pazite ovo je ono sto se zna. Gdje je ono iza kulisa?
sto je ovaj el bake merhametli insan, fino zna potrositi nase pare
A ja da vam izdvajam za plaće...prije ću poderati dokumenta i sa migrantima u Bihać.
Uzeli pa sta neka su ........!!!
Ja vama govorim hrvati su najgori, vazda sute i mute i na kraju krajeva vazda grabe, samo se sjetitw kolika je BiH bila za vrijeme kralja Tvrtka!
A koliko su uzeli SDP i njeni sateliti a pobjegli u misju rupu?
Ja to sve vrijeme pricam, Dodik je postigao autogol, navikao da mu plesu u rs pa mislio tako i u Sarajevu. SDA i Bakir igraju mudro, najterali su Dodika u defenzivi i samo cekaju da potegne neke van ustavne poteze i natjeraju njegov vjecni odlazak sa politicke scene
Ovo ti je ono,neka svoga i u gori vuka
Fuj!!!!!!!!!!----------
Nije to bitno,nas vise zanima koliko su ukrali.