Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi zanimljivo otkriti da je autor ovog članka došao s portala koji drže isti oni u čijem vlasništvu je i dotična škola.
"Semir Hambo, Bosna Sema", "Razvodnjavanje"...
Mamu li vam kad padne mrtva glava onda reagujete
ne zna bosnjo sta je to kodeks
Ko bi reko da su kod nas usvojeni zakoni,kodeksi,presude...mrtvo slovo na papiru vec 20 godina . Ja cu moje djete spremim na skolovanje u susjednu drzavu dok je vrijeme s obzirom da znam kako vi implementirate. Rezultat ce biti zatvaranje skola....a kasnije problem upisa djece zbog manjka ustanova...dotakli smo dno samo se budala moze nadati necem boljem sa ovakvim rukovodstvom i sistemom bez odgovornosti.
ako postanem direktorica bilo koje skole ona ce se pridrzavati preporucenog kodeksa za zastitu ljudskih prava i bice sve po zakonu
hahahahahahahhaha dobar