Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju preuzeti cijelu državu
Slijepac vidi da se zaduzuju da finansiraju armiju uhljeba, glomazan i nefunkcuinalan aparat vlasti u drzavi gdje drzavno/javni sektor ima vece plate a daleko manje doprinosi u odnosu na privatn8 sektor je jednostavno neodrzivo. Oni nemaju politicke volje ni snage da ista promijene, samo tonemo do propasti
@Mahalac Gdje su bili do sad? Krajnje je vrijeme da se riješimo SDA uhljeba i parazita
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta ce Asim onda zavrsavati?
@naftalin Udar na Asima,udar na Bošnjake
Ja, i? 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema veze, vraticemo dug. Dacemo im Vodoprivredu, Elektroprivredu i sve telekome. Sta se sekirate!
Njemacka je izracunala da po broju zaposlenih na javnom proračunu ,da su veličina Hrvatske,imali bi 200,000 manje u na proračunu ljudi. Odnosno,da Hrvatska ima 200 00 viška i tu da godisnje gubi samo na plaće,bez doprinosa 1.5 milijardi eura. U 15 godina otislo samo na place 23 milijarde eura za one nepotrebno zaposlene. I dođes do duga vanjskog
UKRAINa i BIH se nalaze u istom kreditnom razredu ?????? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Zalosno je sto Bosnjaci koji sebe broje kao glavni narod u BiH, svakim danom pokazuju da nisu zreli ni za drzavu ma ni za kanton nisu. Tek rijetka opstina da ima pozitivnu ocjenu kad je uorava u pitanju. Za budzet i nerada, malo pokrast i to je to.
Taman ko ukrajina... Odlican model
Uh sta ce sad dodik pristati za koji milioncic sa potpise.
Dajte odma svu vlast MMF-u i EU! Jer od ovih nasih politicara bez izuzetka nema goreg rjesenja!
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena
a ko je uopšte ovaj lik da bih ja čitao neke njegove članke. Samoproglašeni ekonomski analitičar iz NVG
Još jedan pokazatelj nesposobne i korumpirane vlade BiH. Eto moraju imati tutora iznad sebe jer su im i kvalifikacije i moral upitni.
Nece li bog dati i to da se desi, da nas neko otme od ovih likova :S
Bosnjaci se kofol 90-ih borili za nezavisnu BiH, a sad bi olako predali suverenitet MMF-u i EU. Ovaj jedan kaze neka promjene ustav. Pa ustav se mjenja iznutra, a uplitanje stranaca je narusavanje suvereniteta. Zasto stalno i iznova trazite bebisitera sa jedne strane, a nezavisnost BiH sa druge strane. Pored toga sto je BiH vec kolonija i protektorat, po Bosnjacima treba da jos vise preda i mrvicu suvereniteta koji ima.
EU,Amerika i Izrael,Engleska,Rusija,....počele su igrice u Bosni naveliko "velikih"
Super vijest! Za hdz i snsd ovo znaci gubljenje kontroke nad drzavnim institucijama. Nihe samo sto uhljebljavaju bego i blokiraju rad, oni od sbb, sda i sdp su nakar radili (koliko moguce)
Hoceš se ti šepuriti i letiti iznad BiH pa te ljudi skinu😉