Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh opet me prepadate sa ovim neandertalcem MOLIM REDACIJU DA STAVI UPOZORENJE TEKST SADRZI SLIKU UZNEMIRUJUCEG SADRZAJA HVALA
http://nap.ba/images/file/ratnizlocinci.pdf
Treb'o je tužiti i roditelje jer nije ispao baš kako treba.
Sada trebaju gradjani BiH dodika tuziti za dusevnu bol koju im nanosi vec godinama...
Precjednička je bol pregolema, za sve ostalo tu je masterkard.
Ja predlažem dragoj braći srbima u manjem BH entitetu da I pored zaljubljenosit u vlastitu naciju na sljedećim izborima ipak glasaju za ALIBABU, jer on ima samo 40 razbojnika, u protivnom pored Dodika kamen na kamnu tamo neće ostat'
"Uđe Ratko u Ašku ćeliju, niz nogavice sve mu govna cure, pritrča mu tad u pomoć Rašo, đenerale,što te proljev snašo'. Tura Rašo Ratku pampersicu, smrde govna žalosna ti majka, Šešelj prvi prozore otvara, smrdi braćo,dajte malo zraka! Pita Ratko a đe nam je Slobo, otišao Bogu na istinu, istinu kletu otkri njemu Momo, kliznu novo tad u Ratka govno. Ne seri više dragi đenerale, sva ćelija njega sada moli, sramota je za takva junaka, sav usran,žalosna mu majka. Odjebite bagro izdajnička veli njima tada đenerale, takav šupak,šta se sada može, republiku spasavaj nam bože! Jebala te Ratko republika, Šešelj njemu čep u šupak meće, stisni guza,junak đenerale, ne daj više da izađe smeće! Izbi Ratko čep ko iz haubice, razli proljev na sve četri strane, smrdljivom se on ovjenča slavom, da je Mile sad preCjednik s nama...... on bi ovo žačepio glavom!!!!!"
Koliki pašnjak ovaj Rudonja ima . . . ???
Ima Duduk svoje ovce, daleko sam ja od njega i njegovih pašnjaka ... Hvala ti Bože ...! ! !
Tako je DUDUKE, sve nas TUŽI, svi te NE VOLIMO . . . ! ! ! Odvaži dobro i pravičnu NAKNADU nam traži . Samo nejasno mi je kako čovjek bez morala, obraza i duše traži naknadu za " duševne boli " ... ??? Bit će da te mLogo boli ...?!?
Ovaj novinar pise o kleveti a pojma nema sta taj termin znaci. Smjesno.
Kada se sve sabere i dobro razmisli, dođe se do zaključka da gospodin Milorad Dodik jedino nije tužio obućara što mu je napravio desnu cipelu koja ga ponekada žulja, a po njegovom mišljenju, svi su mu na ovome svijetu "nanijeli duševnu bol" ako ikako i ima dušu...!
Pa kad ste vec zeljeli biti informativni, trebalo je napisati i pokoju presudu sa tih rocista.
Turski je Pašaluk Ove informacije koje ste iznijeli dobro bi bilo češče prikazivati za one koji negiraju svoja nedjela i neka ocijene sami sebe šta su i kosu ako su ljudi
Ide Mile Vlajkovackom prugom! Juris Mile!!!
Dodik če sahraniti RS
Dali je ikad dobio parnicu protiv novinara.
Koliko znam, jeste. I to bi trebao biti podatak članka, ali kod nas je i novinarstvo nalik na ono o čemu pišu. Flush.
Ako je koga i dobio valja mu platiti sudske troskove na izgubljenim parnicama tako da ce biti na nuli, bezveze gubio vrijeme.
ima kilu ipo u podbradku.