Pismo premijera Mujezinovića
0
Koliko je u privatizaciji prevarenih radnika?
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda nemaju vise sta otimat od naroda pa se sjetili novopecenih gazda koji su kupili firme,istjerali radnike i opljackali sve sto se moglo opljackat i unovcit.bas cemo vidje hoce li nacionalisti(mislim na one sto su vladali u vrijeme privatizacije)pocet otimat i od novopecenih gazda(lopova)??
@Dusevno mrtv... dabogda da jesu... svi oni su nezasiti,uvijek malo...
dobro jutro kolumbo,ovaj nas kolumbo tek se probudio da sad istrazuje na kraju BALADE PRIVATIZACIJE KOLIKO JE RADNIKA PREVARENO,e moj kolumbo mujezinovicu gdje si to ti prije bolan nebio bio,ti spavao i skupljao sebi da ima nek se nadje kad se probudis pred ODLAZAK SA VLASTI,A RAJA GLADUJE GODINAMA,A TI SA VECERE NA VECERU I U SVOJ DUBOKI SAN KAO I SVI OSTALI MEDJEDI POLITICARI STO RADE,SRAM VAS BILO,ALI VAS NIJE STID JER STE BEZ MORALA DOSLI,A OTICETE JOS BEZ VECEG NEMORALA.SAMO TI HRCI I MIRNO SPAVAJ A RAJA CE NOCI PROVODITI BUDNA BRINUCI SE KAKO DA PREZIVI,A TAKAV JE I DODIK ISTI TAMO SAMO NIKO NESMIJE NI DA PISNE,JER IM PRIJETI VELIKI SRBSKI MEDJED DODIK,PA MORAJU GLADOVATI I SUTITI DA SE MEDJED DODIK NE PROBUDI.TRI MEDJEDA VLADAJU TOJEST SPAVAJU U BIH VEC GODINAMA.
moke kriv je tito jer ih je razmazio, uvjek je bio tu baćuška da pokriva rupe od krađe, štampanjem love i slično...... Danas samo gubitak... Šta prevara donosi osim kratkoročnog dobitka i dugoročne sramote i nesreće.....
I šta će zaklju8čiti, da je došlo do prodaje kompanija sa velikim dugovima i gašenja istih radi sanacije dugova ?????
Prvo treba donijeti zakone koji neće biti nedorećeni i puni ,,rupa\'\'. U privatizaciju se ušlo sa obavezama kupaca ali bez rokova i sankcija.Treba ispitati otkud nekom milion maraka u certifikatima kad je prosjek po građaninu koji je bio i učesnik u odbrani oko 20 000 KM. Znaći švercovalo se i bavilo zelenaštvom.Kako su privatizovane firme koje su se nalazile u zgradama koje su izgrađene još za vrijeme austrougarske? Markovićeva privatizacija i dioničarska društva su čista pljačka koja se provela samo u BIH. U firmama gdje svoj udio ima Federalna vlada a gdje radnicima nije regulisan staž odgovorna je samo vlada jer ona postavlja svoje političke kadrove za direktore, upravne odbore itd.. a ne biraju ih radnici dioničari.
I MI TEBI BRZ I USPJESAN OPORAVAK .
Svim SRBIMA sa ove i one strane Drine čestit SLAVA SVETI SAVA od BOSANCA SPAVAČA iz Bugojna
SRETNA SRPSKA SALVA SULEJMANU TIHICU
Najzad jednom,ali ne slažem se da Vi to radite,nego neka nezavisna revizorska agencija sastavljena od dokazanih stručnjaka.Vjerovatno bi se tako objektivnije prikazalo šta se uradilo u privatizaciji.
ovaj ocito nekoga zajebava
mujezinovicu nemoj da zaboravis torabija!
e moj mućara,sta ce ti izvjestaji,lati se posla bolan,gledaj kako ces pocet vracat kredit MMF-a...Zato manje kradi,a vise stedi,mamu ti SDA-ovsku majmune jedan!!
Svi !!!!!
Izvršite reviziju privatizacije ENERGOPETROLA