Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno je ko trebinjski aerodrom
U nas dok se izgradi ovaj bazen, ukrasce se dva.
@UskopljeHRHB Pa kako bi drugačije kockoglava nacija do "medalja" osim ako ne ukrade talente iz BIH. Eto vam je vodite je, kao što ste odveli Ćamilu, Amilu, Kajtazicu i sve ostale "uspješne krašotice" iz Kockoglave lijepe vaše. Dok vam Bošnjo ne raširi krašoticama noge i ne ispršće pobjednički DNK od "krašotica" nema ništa. Probala je Severina sa vlašinama oriđiđi pa je dobila MUTANTA. A boli vas istina da vas Bošnjačka jaja prave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A realno je dati 10 miliona za neispravne respiratore....
da se Kakir, U-Dragan i Mile udruze.. pa po 5 miliona uloze eto ti.. citav Mostar bi se mogao kupati! pa i Milanovic kad dodje imao bi se gdje oprati!
Bazen treba praviti za svu djecu da se pojavi Lana, a ne kad se pojavi Lana onda bazen. Sve nam je naopako.
Zalosno je da talenti u sportu toliko malo skoro nikako se ne ulze od drzave,ali se ulaze u sviju korist pojedinci masa koja je na drzavnim jaslama..pametan babo moj 1969 za njemacku i ako dusa boli kad vidimo sta se desaje sa nase zemlje..
Taj Bazen je trebo davno da bude i ne sam u Mostaru i ne sam uvezi genijalne lane.. ali brzi su kad se narucivaju sluzbena auta dodatna oprema gdje treba zabiljeziti…
Realno isto onoliko koliko i to da hdz sda od snsd izgube izbore!
Realno je da Lana uzme hrvatsko držajanstvo i napravi nesta od ovog ogromnog talenta 😏
Dobro, ko je u potpisu ovoga članka, ko je autor? Ovde se upušta u stručnu analizu bez navođenja kompetencije autora, da relevantno procijeni tu situaciju ? Zasto su graditeljske stručne službe Grada Mostara- " maštaonice"? Kakve imate kompetencije da sudite o finansijskoj konstrukciji projekta izgradnje bazena? Dok na ova pitanja ne odgovorite, vas članak je na nivou kafanskog trača....
Nije realno i nek uzme državljanstvo RH. Kraj teksta.
Nadrealno...
Da odluči plivati za Hrvatsku ADZ bi odmah to izgradio
Mnoge drzave salju svoje talentovane sportiste u zemlje gdje imaju ne samo sve pozeljne uslove nego takoder poznate trenere i kompetetivne plivace gdje se stvarno mogu razviti u sampione. To bi bilo puno jeftinije i puno korisnije za Pudar.
Za Lanu je najbolje da ide odavde jer mi nismo izgradili pristojno drustvo
Kakvih bolan 15 mil.?! Za 500 hiljada se moze napraviti sve sa grijanjem i salom i kafanom, ako treba.
Apsolutno nerealno
Mostar ima daleko većih problema za riješiti od tog famoznog bazena. A ako niste znali Mostar već ima 3 jako solidna bazena, po meni je daleko bitnije riješiti probleme oko cesta, odvoza smeća, obnavljanja spomenika, avionske luke…