Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da posjetimo Mostar su muslimani blokirali
Jebacu vam mater ne budel izbora, tamam SDA treba da pomete sve, moraju bit izbori! 💚💪💪💪
Ebali ti kevu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamislite da hodžu biraju katolici, da sarajevskog nadbiskupa biraju hodze, a pravoslavnog popa židovi, to sad rade bosnjaci s komšićem već 3 puta
HDZ ne smije bojkotovati izbore jer nista ne bi dobili. Suveren Moze suspendovat parliament I uvesti diktaturu, visoki predstavnik ima to pravo, zato ce pokusati sprijeciti izbore, sto vec rade.
Interes Suverena je natkrovljujuci, to se ostvaruje direktnim izborima za njegov Parliament, I svi izabrati daju zakletvu Suverenu, a ne plemenskim vodjama.
Evo tko to iz međunarodne zajednice prijeti hrvatima sankcijama ako ne bude izbora nitko. KAD HDZ dobije śta traži onda država može ići naprijed ovako traže treći a dobit će izbornu jedinicu i to je to.
Nikad mostarizacija,samo travnikizacija! To je penicilin za povampirenu proustashku propagandu na čelu s predsjednikom HDZ BiH i njegove pomagače sa najviših pozicija iz SDA i SNSD.
Niko nema.pravo da u ime Bosnjaka potpisuje treci entitet.
Treba HDZ i SDA zabraniti...
Prodje nam zivot u politickim prepucavanjima. Sve gori od goreg
Nisu Mostar blokirali Bosnjaci nego su Hrvati pobunili protiv izbornom zakonu koji je do tada vazio u Mostaru. Isto kao i sada. Ne sirite podmukle lazi
Malo sam pobrkao kada sam pisao: Hrvati su se pobunili protiv mostarskog izbornog zakona pa su se ONI pobunili protiv njega, isto kao i sada. Ne sirite lazi da su Bosnjaci blokirali Mostar
Teza da Hrvati nešto blokiraju je netočna. Sve blokade dolaze od muslimana. Svadljiva banda ne može napraviti vlast ni u kantonima gdje s debela većna. U KS, USK, u Goraždu i Tuzli samo svađa i raskoli. U Sarajevu je ovo treća vlada...
Svaka strana ugovornica moći će u svako doba, putem notifkacije, upućene generalnom sekretaru Organizacije Ujedinjenih nacija, da proširi primenu ove Konvencije na sve teritorije ili bilo na koju teritoriju, čijim inostranim poslovima ona rukovodi.Konvencija sadrzi zabranu Genocida i sporazuma koji zabrannjen ukoliko je Genocid Dokazan.
Jebacu vam mater ne budel izbora, tamam SDA treba da pomete sve, moraju bit izbori! 💚💪💪💪
Хрвати, ако се не одвоје од Бошњака у наредних десет година, доњи су, једноставно ће их демографски преплавити, остаће можда у једном кантону већина.
Stvarno jedan je napomenuo da su Bošnjaci Mostar blokirali. Srbi sad BiH. A kako izgleda i Hrvati neće izaći na izbore.
Која је сврха избора, кад високи представник и ОХР могу глумити диктаторску владу, доносити законе по дектрету, као комунистички комесари. Не треба ни излазити, па нека ОХР и туриста Шмит гласају, ако могу.
Ja nisam mogao da citam ovaj clanak kada sam vidio koliko je lijep ovaj stari most. Svaki put me odusevi iznova. Pozz za MO iz SA.