Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada sam svašta mislio o ovom prizoru, ali njegova inicijativa je samo za pozdraviti ! Svaka čast gospodine Jovičiću ! Kompletan sudski sustav je nedodirljiv, nikome ne polažu računa, imaju plate kao da su u palati pravde u Washingtonu ! Onaj lik što ga je iz Tuzle dovelo u Sarajevo da bude predsjednik suda kaže da su u krizi, odlaze sudije i tužioci zbog malih plata !!! Bezbroj mladih, čestitih pravnika sa položenim sudskim ispitom bi rado pristali raditi za \"skromnih\" 5.000KM. Ma bravo Jovičiću još jednom i svakako istrajte u svom zahtjevu.
Dobro pitanje i još jedno:Jesu li sudije plaćene od stranaka čiji su lideri na optuženičkoj klupi ili je za njih krađa 7 miliona KM(Bičakčić i Čović)demokratsko upravljanje državom.
A ja ruznog covjeka :))))
Jadni su oni koje ovaj predstavlja. Samo da jos malo pusti ovo kose sto mu je ostalo i pravac - Krapinska pecina!
Bilo bi prihvatljivo da to pokrenu neki bosnjak ,ovako Slavko pa jos iz RS nevalja.
Ima i istine malo. Klepe tolike novce pokrene se istraga i optužnica i na kraju nikom ništa. Sve ovce na broju a vukovi siti. Dali je to do tužilaštva, policije ili suda neznam ali ima puno čudnih suđenja sa glupim završetcima. Bitno je samo da izgleda bombastično i da mnogim služi kao odskočna daska za viši nivo.Neko se proglasi krivim donese se presuda a nakon izvjesnog vremena se ista poništi ili vrati na ponovni postupak.
\"Tražim imena tužilaca čije su mnoge optužnice pale i da kažu koje su njihove reference, koja je njihova stručnost, na bazi čega su podizali optužnice koje su kasnije sve pale na sudu?\", rekao je Jovičić. A koje li su Slavujeve reference i strucnost, osim sto spijunira za DB dok je jos zivio u Pazaricu. Raduje me da je on naka fora u sumskoj, jer to znaci da je tamo gore nego sto to uopste mozete i zamisliti.
Kada Ekrem Jevrić moze biti pjevać, moze i Slavuj politicar.
hrrrrr puuuuu !
Koliko je ostecen budzet BiH, a posebno FBiH jer je 40% nepismenjaka i stranackih podobnjaka uhljebljeno na neke izmisljene pozicije koji sjede i ispijaju kafe po cio dan i ometaju one rijetke pojedince koji pokusavaju nesto i da urade. Nije ni cudo sto privatnici gule kozu sa ledja radnika i izrabljuju ih po 12 sati dnevno za minimalac....valja najest bagru nepismenu....
Ne prihvata se! Njemu nista ne pristaje, od ovake lepote i ptice ciu, ciu tup!
Često čitajući komentare vidio sam razne nadimke za političare,recimo: gicko prasić,japanska buba,klempo,gargamel,mile ronhil-laktašenko.....a čini mi se da su Slavka preimenovali u Gremilin,čini mi se da mu to pristaje.
Svaka cast za inicijativu. Neko mora odgovarati zbog neodgovaranja onih koji su muckali i krali. Neka se vidi da li su ti \"tuzioci\" prikriveni saradnici optuzenih. Mozda ce tuzilac i npr Sarovic podijeliti odstetu. Jadan perfidan nacin pljacke siromasne drzave. Slavuj, jos jednom, svaka cast.