Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao "stranac" koji sam rođen u BiH, ne mogu ući bez testa od 200 eura (cijena testa u Njemačkoj) da posjetim svoj rodni grad a neko iz Hrvatske, Crne Gore ili Srbije može da se šeta po BiH kako hoće. Pa gdje je tu logika? Uz to da ne spominjem koliko sam para zadnjih 15 godina poslao za raznorazne stvari u BiH. Šleper pomoći narodu iz BiH sam organizovao sa prijateljima ovdje za vrijeme poplava 2014 godine. Sramite se političari i "eksperti"!
A tek migranti,oni se setaju bez ikakvih dokumenata po BiH
@Sare i sto bi sad ...zahvalnicu,medalju,spomenik,,srami se ti (pravi covjek i humanista se nikada ali nikada nece hvaliti svojim djelima, sto znaci da nisi halalio taj novac o kojem pricas i tu prestaje svaka prica o humanizmu ,postenju i moralu ) Nisi samo ti jedini koji je slijedom okolnosti kakve jesu postao zrtva birokracije i drugi ljudi trpe i strpljivo cekaju kraj ovoj posasti..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znaci moras imati test, platiti kaznu od 200 KM ako si Bosnjak i imas samo BH licnu kartu... Pa lakse u Sjevernu Koreu uci nego u BiH.
Priimitivci ubili turizam.
A sta cemo sa 500 mil neprijavljenih kineza
Jos su sad rekli da državljani BiH moraju imati i BH pasos da bi usli u državu. Nece ih pustiti sa BH ličnom kartom, ilj kaznu će platiti. Opet po Bošnjacima (Cikoticevo maslo). Srbi imaju Srbijanski a Hrvati svoj pasoš, i ulaze u BiH bez problema i sa LK. A diaspora nam godinama upumpava milijarde novca.
Neće niko van sezone mahsuz uzeti odmor da bi prešao BIH granicu.
Pa proslo vrijeme godisnjih odmora bolidi jedni.
Koja smo mi debilna države pa ovo nigdje na svijetu nema! Debili nas vode, debili glasaju, debilni narod totalno! Malo je mladezi i otislo
Znam da su iz Slovenije dosli u ogromnom broju bez testiranja jer imaju 72 sata da smiju otici porodice obici i vratiti se u Sloveniju do Nedjelje u 00:00 sto su svi iskoristili za masovniji dolazak za vikend i onda zatvaraju granice.
Ja kao "stranac" da bih usao u zemlju i posjetio roditelje i familiju,morao sam pokazati negativan corona test kojeg sam platio 160 Eura za mene i zenu! Nikad vam to necu oprostiti bagro uhljebska..gorjet cete u vatri..Amin
Kurtona virus ce progutati cijeli svijet. Sve ce zamrt.
zato sto je dugo vremena bila zatvorena granica