Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vitalni nacionalni interes Htvata. Kradu tuđe resurse sa tuđe teritorije, kulturni, pošteni, dobronamjerni. Sve u cilju razvoja dobrosusjedskih odnosa😂
Srbija i Hrvatska su najveci investitori u BiH. Daleko vise investiraju od brace Turaka i Arapa. Taj podatak na klixu nikad neces naci. Samo pljuvanje po istima..
JAssange17 Mozda hercegovackog kamena ali zemlje u BiH gruntovno od srba sigurno nemate
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A koliki je Fadilov dio?
Napravite branu u federaci ugasite njihovu pa nek se oni ljute
Dnevna doza kmecanja.
Opet je to malo i mizerno
Opet muje koje ne zive u tom kantonu kenjaju po klixu
TREBA PITATI OVU NIŠTARIJU (BRKA)😂😂😂😂😂😂😂 ŠTO KAŽE DA MU JE MILANOVIĆ PREDSJEDNIK??? KOJI ČOVJEK KUKALA TI MAJKA!!!😄😄😄😄
Borjana, stari patriota...
Bakirovi bojovnici, Komsicevi diverzanti i Dodikovi ratnici PJENE zbog grunta, dok Covicevi levati likuju.....lozite raju bezveze....to sto neki Mato ima vise zemljuriine od Milana i Mustafe nema nikakve veze.Koga boli kar, OSIM nacionalistickih i KLEROFASISTICKIH ublehara sirom BiH??? Men ne smeta jel Mato, Mujo ili Milan.
Koliko Bosna profitira što za mizernu naknadu koristi luku Ploče
Kako da krene ova zemlja naprijed kad imamo petokolonase kao sto je npr hdz bih na čelu sa Covicem koji radi direktno za interese druge države. Upravo Covic i klika oko njega imaju najviše koristi od toga, za razliku od obicnog naroda.
Jel to opet neka Pirova pobjeda? Ako se ništa ne dogodi, i dalje općine s hrvatskim življem dobivaju novac. Ako se naknada poveća, onda te iste općine dobivaju novac, samo više? Jesam li to dobro razumio? :)
23 godine puta milion i po = 34.5 miliona 23 godine puta 8.5 miliona = 195.5 miliona 23 godine puta 50 miliona = 1150 miliona gradu Livno i opstini Tomislavgrad zavidim na njihovoj pameti
kako Sabor Hrvatske moze donijeti odluku o davanju u koncesiju voda Duvanjskog i Livanjskog polja
Bosna I Srbija bi mogli da se ujedine u jednu drzavu
još kad bi se ujedinila sa Hrvatskom.... oh, wait
Dakle, Borjana Krišto poklonila bosansku zemlju Hrvatskoj, i nikom ništa? Nevjerovatno.
Napokon neko da se bori za bih grad Livno a ne samo za male pare dacdajemo bih potencijal.ovo je ljudskost