Možemo li očekivati promjene
0
Koliko entiteta, toliko muzike
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Hrvati smo, suprotno željama pojedinih pa i visoko pozicioniranih osoba, kako u BiH tako i Hrvatskoj, opstali, ostali i čuvamo svoju domovinu. Jaki smo u ekonomskom, političkom (u dobroj mjeri), demografskom i svakom drugom smislu. Još smo tu, još nas ima u inat svima!
ALOO POTURICE TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK....
Ako smo mogli razvaliti jugoslaviju, koja je bila jaca i veca drzava bar 10 puta nego ova smijurija od BiH, onda cemo i ovu nakaradnu lojavu prikazu od danasnje BiH da pocijepamo kao svinja masan dzak.
200.000 katolika na podrucju bih i oni zele neka svoja prava i svoj entitet. pssssssssttttttttt i mrs u kucicu turcine zbog takvi ko ti nema mira u BiH, katolika ima koliko ima i spremni smo do zadnjeg izginit za svoje ciljeve a ne ko vi i vasa tzv. armija bih kada ste vidili da nemerete poraziti srbe u ratu nisane ste okrenili na svoje dojucerasnje saveznike, kome ste prodali srebrenicu i nevine civile dali u ruke okupatora, to samo vi morete i vasa slavna tzv. armija bih na celu s neosudenim ratnim zlocincem seferom halilovicem i nezaboravnim alijom pozdrav iz HR-HB.
Hrvati u hercegovini nisu na sarajevo-x, ne bi im na pamet palo. To su sve vlasi iz manjeg entiteta koji se pretvaraju, zato nemojte Hrvate napadati, oni su vise vlaha sredili nego mi, trebamo od njih nauciti kako se gase srpske republike .
samo ti seri, neces dugo. DZ I H A D dolazi!!!
?
Pa popis koji slijedi će pokazati da u BiH ima više Roma od Hrvata
tik tak tik tak tik tak
200.000 katolika na podrucju bih i oni zele neka svoja prava i svoj entitet. pssssssssttttttttt i mrs u kucicu
Jedino rješenje je 5 entiteta. Uz postojeća 2 još 3 na području općine Lištica: HZHB, Prava HZHB i HZHB-93.
purgerske, bosanske i dalmatinske izraze? kada i kako, objasni mi kaj sam rekao po bosanski i dalmatinski? paranoja...
mogo si onda barem dosljedno koristiti hrvatske izraze, a ne malo bosanski malo purgerski pa malo dalmatinski, ne pravi se bolan lud kad je dovoljno sto si glup..informisi se prvo... sto se tice bosnja, ljudi dopizdili ste svima, vi ste najgori od 3 naroda samo pllacete dok nekom ledja ne ugledate onda sve obrnuto. Hrvati i Srbi se udruzuju zato sto im je dopizdilo vase preseravanje, prvo cemo se razracunati s vama pa cemo vidit sta poslije, vi ste prioritet... istina je da imamo svoje matice a to je prednost, tamo nam je oruzje, vi cete grabljama se ganjat...tik tak tik tak tik tak...
hahaha to se zove paranoja, bitno je da ja znam tko sam, kus
taj sat otkucava već 200 godina a kako je krenulo još će barem 2 hiljade ili 3 minimum.