Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmnogoljudniji, industrijski kanton VODE BEGO I ŠILJO. Tamam.
vala baš... tamni seoski vilajet
Zalosno. Jos je zalosnija cinjenica da im je alternativa znatno gora. Pored propalog Seada Causevica, gradjani Tuzle mogu jos birati Radonciceve kurire. Obavezno procitati tekst: http://www.stop-avaz.com/hvala-mili-predsjednice-elvir-kasumovic-iz-sbb-a-tuzla-zaposljava-zeninu-familiju-u-drzavne-organe/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
29% Tuzlaka izašlo na izbore 60% Sapnjaka Pa šta sad vi iz Tuzle hoćete , da mi iz Sapne biramo Vaše kandidate: Samo ti Šiljo povećaj sebi platu zaslužio si.
neka silje tvog, zato ti gledas odakle je vedro, nek si ga izabro da on i njegovi imaju, ha ja platit ce ti kafu u bosni taman...
...kad šilju "spopane" brainstorming... :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bego Gutic da nas vodi, hahaha pa svi znaju za tog "milconera", i jos plate da imaju ogromne i jos dodatci hrana voznja u Audijima 8, itd,... e jebaji ga nije posteno, dat mu platu od 850 km kao rudaru pa nek preživi ako može, pa bi vidjeo o čemu se radi, mada nek i krade koliko hoće i nek rade sta hoće mi smo ih i izabrali
Živio Toxicdeath!
Spisak zatupnika u TK, EVO TE"ELITE",većina je glasala,nemam informaciju da li je neko bio protiv,ako jeste unaprijed se izvinjavam i dotičnom-oj skidam kapu. SDA: DOSTOVIĆ RASIM,LUGAVIĆ JASMIN,ABDULAHOVIĆ MUSTAF,BEĆIĆ MIRSAD,KAHRIMANOVIĆ AZRA,ALIĆ SENAD,ZUKIĆ MUAMER,SALIBAŠIĆ SUAD ČAUŠEVIĆ MIDHAT,HUJDUR FETAH,OMERDIĆ MIRZA,BAJREKTAREVIĆ MEHMED,ŠILJEGOVIĆ NARCISA SDP : HADZIĆ DŽEVAD,ŠEČIĆ NEDŽAD,ILIĆ SLAĐAN,OSMANOVIĆ VEHID,HODŽIĆ AMILA,BARAKOVIĆ ELVIS SBB:HADŽIMEHMEDOVIĆ FUAD,ALJUKIĆ NERMINA,RAHIMIĆ JASMIN,HAMZIĆ NEDŽAD,VUKOVIĆ LEKLA DF : ZEKAN SABID,AVDIĆ NEDŽADA,DIDIK SARAJLIĆ LEJLA,BEGANIVIĆ DAMIR SBIH: HASIĆ ASMIR,HUSIĆ KASIM,IMAMOVIĆ FUAD NSRZB: KAMENJAKOVIĆ SAMIR,ŠERIFOVIĆ MERSED BPS: SELIMOVIĆ MIRSAD,SAKIĆ MIRZA.
Izvor informacija: http://izbori.ba/Utvrdjeni2014/Finalni/SkupstineKantone/Nivo.aspx
Malo su povečali trebali su 100% kad je narod stoka pa šuti.Dobro su počeli več usvajaju zakone bravo???
Tražili ste, pa gledajte. Nema niko pravo da se buni. NAROD JE IZABRAO! Birao je iste pljačkaše naroda. pa eto im sad. I vjerujem da kada bi ponovo birali, izabrali bi istu bagru. I neizlazak na izbore je njima išao u prilog. Oni mnogi koji iz revolta nisu birali, upravo su ovim pljačkaškim protuhama dali svoj glas. Pa narode šuti, trpi i gledaj kako se njihove kese pune, a a tvoje prazne!
Šiljo, Bego, SDA to je recept za uspjeh u životu. Odanost halki i stranci, sposobnost za korupciju, nepotizam i činjenje usluga. SDA će nas vratiti u tamno doba, tamni vilajet.
Gle'aj slike......samo što mu jezik nije uvalio 😂
Mamu im cigansku!
Glasali ste za ove lopove pa sada se sada zderite zbog njihovog bezobrazluka. To vazi pogotovo za one koji nisu htjeli glasati i dali sansu nacionalistickim kriminalcima da nas i nakon 20 godina jos uvijek izrabljuju kao vlastite robove!!!!! GLUPI NARODE KADA CES PROGLEDATI!!!!!!!!!!!!!
KAKO VAS NIJE STID NARODA BANDO BANDITSKA,ZA OVAJ ZAKON SU GLASALE STRANKE KOJE SU OBEĆALE ŠTEDNJU I REFORME,ŽELJKO I TVOJI SU GLASALI ZA OVAJ ZAKON,OVO JE SKALNDALOZNA I SRAMNA ODLUKA,BAKIROVA SDA,SVI STE VI ISTI,KANTONI U DUBIOZI,BUDŽETI U DEFICITU A PLATE SE POVEĆAVAJU ???? I SVE TO NA KREDIT !!!! OPET ĆE BITI ULICA,NEMA DRUGE !!!!
...doktore, uz dužno poštovanje, ti ko da si spavo zadnjih 20+ godina...
commie ispada tako,nisam prespavao,politiku izbjegavam već izvjesno vrijeme,imao sam nadu da će nekada doći na vlast neko iole normalan,definitivno sam izgubio vjeru u to,ovo je Balkan i svi oni koji žive na ovim prostorima su po naravi tu negdje,sve je to gola banda i lopovi, commie teško da ovde ima napretka,vrlo vrlo teško. lp
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...nekako mi baš djeluju obećavajuće...
Ljudi kreditno zaduže državu samo da bi sebi povećali plate. Welcome to Bosnia .
Pa kako drugacije da isplate plate?
marlboro nešto razmišljam,oni jesu birani od naroda ali ih niko nije birao da sebi podižu plate na kredit,oni imaju neki hebeni imunitet,ali ovo je pljačka naroda,ovdje ima elemenata i za sud i tužilaštvo,ima li gdje spisak tih glasača(čitaj kriminalaca) mna dan glasanja su pojedninci nepokretne babe iz kreveta gonili da glasaju samo da se dokopaju plate i privilegija. OVI KANTONI SU PARAZITSKE TVOREVINE kojima je jedini zadatak isisavanje para od naroda
Ma pošteno je i ovo, Tuzlaci su uvijek predvodnici u svemu :D
Vidi ovo bego na silju lego
Toje samo narod kriv zar nas 20 godina sve jedni te isti ubijaju spihicki pljackaju istjeruju iz kuca a mi opet pa iste.Neka nek se znade dasmo mi za svoje jel drugacije nemoze i nesmije biti.Jer ako nisi glaso za velikog bosnjaka,srbina ili hrvata ugrozen ti je vitalni nacionalni interes ugrozeni su bosnjaci,hrvati ili srbi i tako u krug sta ces kad se moze jel dok se narod okupira koje veci bosnjak,srbin ili hrvat micemo po svome povecavati sebi platu pausal za odvojeni zivot bijeli hljeb a vi ko vas zasto kaste gl..i trazite po kontejnerima kada ne razmisljate.