Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo ba plate...pare su u tenderima korupciji i zaposljavanjima putem koverti...uporedite vrijednosti njihovih imovina s platama...a policije nemaju vremena od pisanja kazni za nevezanje pojaseva i nanama sto prodaju pletene carape na javnim povrsinama...
@yeba.mene.drzava bas tako. Evo i da imas neto 2500 KM mjesecno, mozes li imati auto skuplje od 30 000 KM, vikendicu na planini, vikendicu na moru, 2-3 stana i kucu ???
@yeba.mene.drzava bravo... Ovo nisu male plate ali nisu ni plate od kojih bi se mogla praviti basnoslovna imanja i kupovati svašta nešto....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam koga vise zanimaju ove informacije -_-
@Gujaratimix1111 Trebali bi zanimati građane ove države koji bi ujedno trebali i smijeniti ove uhljebarske debile
Topli obroci ..tri janjeta mjesecno..ziva
koliku platu svaki mjesec gradjani isplate Zvonki Maricu(Bajramu Demicu) i njegovoj kcerci koja radi na Federalnoj televiziji
Pa to jesu direktorske plate, ne može biti direktor svako. Nema javnih preduzeca puno, 15-tak u Sa i valja to voditi, sve puno problema. A tenderi su nesto drugo, zaposljavanja za lovu si nesto drugo.
Jbt ja kao doktor radim za 1400KM...
ma ovo je samo mazanje ociju. 3500 KM nije ništa za ljude sa apetitom. Prava lova se krade na tenderima i zaposljavanju preko štele.
moj sef u privatnom sektoru ima 3500 ali odradi duplo više posla od svih nabrojanih zajedno
Većina nas krvavo radi za račune i goli život dok manjina uživa od nepotizma i još se kurče.
@jebo.mene.država.respekt,u suštinu su ukazao. Svaka Ti je zlatna.
Mi sa biroa mozemo samo baliti ko mala djeca.
DOK JEDNI ŽIVE U IZOBILJU, DRUGI NEMOGU KRAJ S KRAJEM SASTAVITI, GLADNI I ZEDNI A STALNO DUŽNI.
SVE PO ZAKONU, ,,NJIHOVOM ZA NJIH,, PIRANE.
Zaista ne vidim razloga da se ljudi kritikuju.Plate uopste nisu velike s obzirom kakve su bile do prije 4 godine,duplo vece Maric ne zna sta da trazi ljudima pa se uhvatio plata.Dosadno mu valjda.
A narod se onda buni, zasto doktori strajkuju sta se bune....pa ovi uhljebi imaju duplu platu doktora a skoro 80% uhljeba u kantonalnim i gradskim preduzecima ne zna ni sta mu je posao ni zasto radi ti jer ga je SDA stranka uhljebila bez ikakvog konkursa. Sramota!
ova vlast da ništa ne uradi, dovoljno je da objavi imena uposlenih, kvalifikacije i plate. ucinili su ogroman korak o ogoljivanju SDA pljacke gradjana.
Moramo ih platiti, otiće nam u Njemačku
hoču i ja svakog mjeseca da imam 3500 KM......! :( srk, srk, dobra ova kahva !