Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Dodo! Niko ne redi bolju stvar za BiH od njega. Samo ti nastavi lajati na sve, a RS sve siromasnija.
Neprijateljima se ne moze proglasiti Nemacki, Britanski niti Americki ambasadori niti mi to zelimo. Ti se brate povuci iz institucija. Onda hiljade sluzbenika iz RS-a ostaju bez plate tj hiljade porodica. Umjesto Nesica u MSB stavicemo nekoga drugog i tako sve redom. Ti svoje pravi pa im placaj iz budzeta entiteta. Prvo niko ti ne bi priznao te institucije a i nemas para. Izborni zakon posten za sve ali tebe ubijaju sankcije zato si podivljao.
Ali čemu rok za poništavanje zakona, kada ne priznajete VP i njegove odluke?
vic dana: Stevandic uhodi Šmita. Tuzilastvo RS odbilo tuzbu pa je Stevandic podnio tuzbu u Njemackoj.
Ovaj ce zbog sebe zrtvovati srpski narod, teritoriju.
Prdjenje u sisu. A volio bi da naprave eksces kakav. Bilo bi pozeljno da se ovo uredi.
Hocel Covic doci povodom izbornog zakona u RS da vam poruci da cuvate GTRS kao zjenicu oka
ovi stvarno misle da je sve u politici "ispuni mi zelju"
Stvarno su Amerikanci baš bezveze udaraju po džepu crnolistaše, mile sad moraš uklonit pjesmu sa svoga muzickog repertoara ne moze nam niko ništa
Hatma dova za Milorada, hce li mu reis uciti, ukopat ce ga ko Muharema.
Eto si ti razvlasten, banke vas odyebale a bankrot pred vratima.
gleja mikrofona dugih crnih sto landaraju, sve u cast sratkovom iskustvu u zatvoru😛skupa sa ostalim pusacima🤭
Više od polovine proglašenih krivim u sudnici Tribunala bili su SRBI. Oni su osuđeni na više od 1.000 godina zatvora, a od toga 7 doživotnih robija. Tokom rata ova POGAN je u BiH srušila i 218 mesdžida, 69 mekteba, četiri tekije, 37 turbeta i 405 drugih vakufskih objekata. Na teritoriji pod kontrolom Vojske Republike Srpske srušene su 534 džamije. JE LI VAS STID IMALO? KUD CE VECI TERORISTI OD VAS? NAPOMENA U FBiH NIJEDAN VJERSKI OBJEKAT NIJE SRUŠEN U RATU. HVALA NA PAŽNJI.
Sve stoji ali si trebao prvo ljudske žrtve staviti sa naglaskom na genocid u Srebrenici i Prijedoru. Objekte je lako napraviti i popraviti, živote ne. Također treba spomenuti da su rezultati genocida i etničkog čišćenja legalizovani popisom i da vise nema Bosnjaka gdje su nekad bili većina. I oni danas palamude u nekakvoj skupštini administrativne jedinice nastale genocidom. I misle da su neki faktor. Samo naprijed USA i OHR kad već mi ne možemo možete vi.
Sve sto Dodiku smeta to znaci tu ga i najvise boli , i znaci da je dobro za BiH. Hvala sto nam otvaras oci.