Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije ce tek da se brane kad čete dodju na Vraca... mislim boli njih briga za povratnicima... NE ZABORAVITE!!! BOSNE CE DA BUDE ONILIKO KOLIKO BUDE BOSNJAKA NA DRINI !
ma jarane zlatno nam je kakvi smo. od juče svi kmeče, gdje taj sda, gdje bakir, ovo ono, i sda, i niko osim sda, saziva vanrednu sjednicu i protestuje, i sad dođu pametnjakovići kao "šta ovi seru". vanredna sjednica i protest je početak i signal da se prati situacija, idemo onda dalje u akciju.
Vrh odbrane povratnika od strane sda kriminalaca: tekst od nekoliko recenica... Ubijte se bijednici !!!
bakire, ne seri plaho.. ne pametuj vec DJELUJ!!!!
nisam tvog misljenja viteze, mislim da je bolje pokazati im da nam tamo nista ne mogu, tako da i ne pomisljaju na to da bi ovdje mozda sta mogli... a popustit ce pod pritiskom i djelovati.. jucer sam ja nesto uradio povodom toga :)
"K.P. 07.05.2015. u 14:32, Crna Legija je osnovana u Sarajevu od izbjeglih Bosnjaka iz Istocne Bosne koji su bukvalno pobjegli ispod serbaljskog noza. Mnogima od njih su od strane Serblja poklane cijele familije. Pizda ti materina maloumna!! Ovo tvoje piskaranje: "Crna legija je kolokvijalni naziv za zloglasnu elitnu jedinicu Ustaške vojnice koja je za vrijeme drugog svjetskog rata djelovala na području tadašnje Nezavisne države Hrvatske, odnosno današnje Bosne i Hercegovine i Hrvatske" je cista serbljska zamjena teza. Malo vam je Crna Legija nanijel zla za ono sto ste uradili!! Malo!!!! Slicne budalastine pricate i sada o nekakvim neduznim Serbljima pobijenim u Istocnoj Bosni 90-ih godina. Na samom pocetku 1992. u toj Istocnoj Bosni ste poklali toliko Bosnjaka da vam nije vraceno ni 1 promil od toga. A vi i tu saku pobijenih 9ZASLUZENO!) Serbalja poturate na sve strane sa pricom kako su ni krivi ni duzni pobijeni!! SA VAMA SE MORA DEFINITIVNO OBRACUNATI U BOSNI!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vidim da su obezbjedili majmunima i babane iz naših đepova!
Dragan Lukač, etnički čistač https://www.youtube.com/watch?v=aEX3UkLqxJA
kako je lijepo lajat iz kožnjih sarajevskih fotelja a pare samo kapaju na bankovne racune
prodade nas sda jope
Neka im je rekao Bakir. Nije njegov rahmetli babo izvrsio saudizaciju, vehabizaciju i opstu islamizaciju Bosne, da sad tamo neka policija hapsi i ispituje pripadnike vehabijskog pokreta, nakon sto je jedan njihov clan ubio policajca i ranio dvojicu. Kao da je to razlog za bilo kakvu policijsku akciju. Treba sve da ostane kako jeste, jer je bezbjedonosna situacija u Bosni savrsena. Sve ide po planu. Najbolje da se sve prebaci na pricu o jadnim, nezasticenim povratnicima i da se igra na provjerenu kartu ugrozenosti. To uvijek pali. Ako Ameri bas budu insistirali, onda ce i Bakir "iskreno" da se bori protiv terorizma.
Ne znam koga hapse, ali sam siguran da ne hapse nane. Ne znam ni sta su samije i sufare, ali pretpostavljam da su nane sasvim sigurne sa svojim samijama i sufarama i da ih niko ne dira.
Zar ti znas neke policajce koji postavljaju pametna pitanja? Salim se :-) U tom slucaju, naslov teksta je trebao da bude "zastititi povratnike od glupih pitanja". Ovako ce neko pomisliti da su zivoti ugrozeni.
A gdje si vam SDA bando "lovacka drustva" naoruzna do zuba svim i svacim!!! Gdje su vam "zastitarske agencije" naoruzane do zuba svim i svacim!!?? Gdje su vam "specijalne policijske snage" naoruzane do zuba svim i svacim!!?? Gdje su vam specijalni odredi za hapsenje serbasljskih ratnih zlocinaca naorizani do zuba svim i svacim!!?? Itd...itd...!! JEBALE VAS "VANREDNE" sjednice, priopcenja, ukazi.....it. u te vase prazne minderpuzaske, krkanske, lopovske glavurde!!! Je li vam to ta vasa borba za jebeni Izmetbegovicev "nekakav teritorij za muslimane" iz 1991. na oko 30-% teritorija Bosne!!??
I to, ali i da se pobrinu da im trećina stanovništva ne gladuje, da prestane rvarenje po kontejnerima. Da l´ je moguće da ovaj prblem nikoga ne dotiče?
Krećite u boj, bili slabi ili snažni, i borite se na Allahovu putu zalažući imetke svoje i živote svoje! To vam je, da znate, bolje! (Sura-Pokajanje, Ajet 41) Bosnjaci, znajte da cetnici siluju i ne gledaju koja nosi maramu a koja ne. Ubijaju a ne pitaju ko klanja ili ne klanja. Mrze a ne gledaju ko nosi bradu a ko ne nosi. Zato cuvajte hator jedni drugih jer na kraju dani mi imamo jedino dragogo Allaha i jedni druge, sa bradama i bez brada.
Hahahahahahahahahaha ako su nam oni zaštitnici jadna nam majka,moje mišljenje je da je ovo igra dodika i bakira jer ne mogu ništa ponudit gradjanima a o reformama da ne govorim.Nekad udba danas osa radi svoj posao.Zavadi pa vladaj.
Za tebe imbecila je sve igra!! Pizda ti materina mlumna srbalijska! Za tebe je igra i klanje Bosnjaka 1992.! Za tebe su igra i ova hapsenja i zastrasivanja Bosnjaka u genocidnom kopiletu! Sutra da Bosnjake pocnu javn klati, ti bi tvrdio da je to samo igra !! STOKO IMBECILNA !!!!
Jel se ovo opet zakuhalo? :))
Mislim da ce ovo eskalirati i dobice te trerorista Preko glave u genocidnoj tvorevini. Pa kad podu ubijati neduzne ljude onda ce te imati razloga u toj borbi protiv terorizma. mislim da vi izazivate pravi terorizam u genocidnoj...
kakvo Vijeće ministara, kakvi kolegiji, kopaj puške, vakat je
E vi hocete da povedete racuna i da obidzete mjesta.Pa stoko jedna ovo sto se desava su samo vase igre u dogovoru sa majmunima drugih stranaka i neserite majmuni i lopovi.
bravo SDA, jedina koja imalo vodi računa o povratnicima i ovoj državi. tamo gdje nema puno bošnjaka i gdje nema glasova, nećeš naći ni sbb ni sdp ni ostale izmišljotine, tamo je samo sda i islamska zajednica. nisam oduševljen ni sda-om ni bakirom, a pogotovo ne njihovom kadrovskom politikom, stvarno ima totalno glupih poteza, ali ovo gore je fakat činjenica.
J...mo vam familiju uradite nešto, koga boli q...c za vašim saopštenjima potrošenim!!!