Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrasno brdo treba srusiti jer niko nema dozvolu za gradnju
@anti_antifa Sta ima "jebac"... klocino !!!
@popusiogamiIedudukVidim odgoj ti je "jaca" strana....takvi k'o ti PRIMITIVCI tu stanuju i besprano su objekte napravili...MRŠ u Novi pazar stoko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svega 28 objekata na Hrasnom brdu ima građevinsku dozvolu. Sve ovo je pokrenuo vlasnik pekare As. Stanovnicima nije problem da se uključe u saobraćaj 70m niže ali bi za pekaru to bio uzrok velikog pada prometa.
a hrasno brdo je sve bespravno izgrađeno?
pekara As najskuplja u gradu jos kad im vidis radnice po tri kese hljeba kuci nose imaju kokosi i koze
Dok su su svi prije utrkivali da pokažu ljubav za SDA sad samo gledaju da tuku njihove glavešine ! Bakir se boji sa Sebiju !
Koldzo se ko i gospa u Medjugorju ukazao
Izabrali ste, trpite... Načelniče pišaj sirotinju, samo ti guraj po svom, svakako nećete još dugo.
Koldzo , kud te nije taj građanin oglođo , zauzeo si nam pola tržnice na Grbavici sa svojim Amkom , balego lopovska..
U pekari As veliko slavlje do kasno u noc...odzvanja ritam, hajde tekela da li cujes Natasa....
i ovako krene urusavanje, kada gomila nadjaca struku . propise i logiku
Svaka mahala hoće direktno uključenje na put. Još malo svako će selo tražiti direktno uključenje na auto-put. Demokratija vodi ka uništenju civilizacije. Koldžo možda obećao nešto takvo u kampanji i sada bi ga i za glavu skratili za to. Komunisti su iselili sve živo u dolini Neretve oko Jablanice, potopili najbolju zemlju, napravili elektranu i nikoga ni za što nisu pitali. Koji sistem je bolji?
bolje je nekad i kod privatnika radit da ti kicmu lomi i biti svijetla.obraza. nego glumit nacelnika i facu a da ti mater jeb** i govore da si cka podrumaska "na po ceste" i ti kao kuliras. ja obraza ..
svi sda nacelnici,clanovi glavnog odbora sda,niko od njihovih clanova porodica nije bio u armiji bih,sakrili se u inostranstvo i podrume,a sad ti dezerteri vladaju i glume patriote
Sve gradjanin do gradjanina, ukljucujuci i Koldzu, svaki Sarajlija, vidi mu se na faci
Nije Koldžo pičkica kao što su SDP-ovci.
samo se nama moze prosut prica sa najmodernijom rasvijetom
white trash :)