Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacelnice, "metni" korpu za otpatke na Malti. Nemas nijednu na potezu od hitne do dzamije na Cvili i to kroz sve ulice. Envera Sehovica i okolina poste iza zgrada, prljavi prolazi. Odron. Daj eko policiju, pisi kazne za upisane haustore, prolaze, hodnike. Rijesite higijenu i novcanim kaznama nekuluturni narod, operite ulice. Ne treba vam tunel za dezinfekciju.
Od ovih tunela mogu se dobiti alergije.
Dosadila i ova korona
Uradi puteve i kanalizacionu mrežu koje nema u 21. vijeku u središnjem dijelu grada mjesne zajednice 1 i 2 Pofalići više liči na Bangladeš. Sramota načelnikova koji za 12 godina nije uložio 100 000 KM u mjesne zajednice od 20 000 stanovnika. I to ne ulaže on svoj novac nego građana koji su poreski obveznici. Putevi u Pofalićima 1 i 2 su UŽAS.
Da li je ijedan infektolog potvrdio svrsishodnost ovih tunela? Da li ih koristi bilo ko u svijetu? Ja nisam vidio nigdje, a stalno gledam vijesti. Da li su ovi tuneli još jedan u nizu promašaja naših prof. dr. i akademske zajednice ili jeftini način samopromocije nekih privrednika i načelnika ili jedan proaktivan inventivni pristup koji WHO još nije prepoznala i odobrila?
Nikad vam nebu usla u taj tunel trznete nas jos vise
Ja kad ja izvadi Koldzu a oni svi vako 🤤🤤🤤
Lijepe djevojke te čekaju na -- Hotsial.Com
Pa da. Ima mnogo objekata gdje obitavaju budetski paraziti pa da ih se sacuva zivim i zdravim, da mogu funkcionalno da otmu narodu i ono malo sto im je ostalo.
Đe ovo da se popršćem !?