Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora vlada KS do sad. Radnici samo strajkuju, povecavaju se cijene komunalija, privreda je opala...
Taj dvojac iz NS je već " dokazao svoje majstoije " sa SDA kao i SDP. Niste dorasli bilo kakvoj politici, na nivou ste osrednje NVO. Molite se da pređete prag na slijedećim izborima!
PA od SDA i kriminalca Zeljkovica se moze ocekivati da mozda napravi jedan pozitivan korak za ovaj grad i kanton,ali uz taj 1 dobri obavezno idu i 5 losih. Kako izbjeci status provincijske kasabe kada je citava Medjedja i Ustikolina sjatila u Sarajevo,otkud SDAu ovoliki glasovi.
tacno je to samo jos da te lajkamo....
Eto ti si rjesenje...daj ba ne lupaj majke ti...niti bilo ko drugi trenutno..
Pardon dečko najgora Skupština i Vlada Kantona Sarajedo od oslobođenja do danas, a vi majmuni iz rezervata Istočno Sarajevo jedite govna i čitajte na Klix-u šta se dešava u našem Šeheru, sve opcije su bolje nego da smrdi nekom vladaju i ovog Kojevića mi je pun *** bere lovu u Skupštini KS i u Domu Naroda Federacije i sve mu nevalja sigurno ima preko pet milja maraka mjesečno.
Ljudi svaka vam čast što AKTIVNO ignorišete ovog vrlog komentatora "Dathedr†V". Samo nastavite i ne posustajte. A Sarajevo će biti, sve drugo će proći ;)
ovaj kojovic je u pravu,samo treba da uradi transferkod zeljka ili radoncica,ovaj dvojac treba da pibjede na izborima ,za dvije godine bi preporodili sarajevu i bih
Kojović je zalutao u politiku a pojedinci su zalutali u mahalu u kojoj žive.
Jest, pa da rasturi i njih.
Nemojte me pogresno shvatiti ali zaista moja novogodisnja zelja u 2014 je da BIH bankrotira jer onda poltroni ovih imbecila na vlasti nece imati sta jesti i onda ce klupko poceti da se odmotava. A sve dok oni na kapaljku daju svima da imaju za germe nece niko da ustane i kaze DOSTA! Ali ako bankrotiramo mozda, i samo mozda, onda ovaj narod, narodnosti, nacie, junaci, veliki vjernici, velike patriote, veliki umovi, velike persone kazu DOSTA- mijenjamo pricu.
Oni su dovoljno pokrali da mogu podnijeti još dvije recesije.To treba pohapsiti što znači da nam fali zakon.Tek tad bi bilo napretka.Rijetki su posteni od sebe zato postoje zakoni. mogu podnijeti jos dvije
Kako uhapsiti nekoga ko zna sta ti je cukundedo radio 1928 godine? I ima u saci i tebe i tvog kolegu i koleginog kolegu...Ko da bi se repa ikada iscupala da nije deda i baba i Masa i pas i macka i ostali povukli :)...da je recimo deda primio 20000KM ispod stola vukli bi oni...al ne bi repu :) :) :)
2% svake plate,niko od nas nije rekao ne :-)
Htjedoh nešto napisati, ali onda vidim koliko govora mržnje stoji u komentarima ispod članaka. Nevjerovatno mi je da Klix ovo dozvoljava zarad nekoliko jeftinih klikova. Promijenite ime u Cheap Klix.
torpedista,kako cemo znati da je neki igrac dobar ako mu nedamo sansu da igra,ovaj covjek nije bio na vlasti kako mozemo kazati nesto
joj ovog kojovica, iritira pojavom
Ja ovog lika ne mogu, pa džaba...
Postovani Kojovicu kome pricas ovim provincijalcima sto su uzurpirali grad i ne mozes proci bilo gdje od njih ?! Pa u Sarajevu je jedini benefit biti Focak,Soson ili pak iz Rogatice . Pomno posmatram Vas rad u skupstini KS i jedini ste koji nesto vrijede ili mozda jos bolje je reci jedini vrijedite. Muci me sto znam da je narod sa kojim trenutno zivim toliko debilan da nece prepoznati tako nesto i ako fakticki svaki dan gine u frontalnom sudrau koji su sami skrivili kada su na izborima svojom rukom odabrali da ih vode ovi monstrumi i primitivci !!!
Pa bolje je biti i primitivac, nego frustrirani intelektualac!
Gora vlada nije bila to je definitivno, ali vise je dosta i ovakvih izjava koje ne kazu nista konkretno ali eto neka se on obratio javnosti, to izgleda jedino i znaju, kazem "znaju" u mnozini mada je za njih tesko govoriti u mnozini jer ima ovaj i Tanovic ko vise? imaju li uopste kadra??
čuj da izbjegne...pa zar je nekad bilo nešto drugo !!!!!!!!!!!!
Bravo Kojović to je viđenje nekoga tko zaista živi u Sarajevu i sarajlica je jedino u toj konstataciji je promjenjivo ono bankrotirat a ovo drugo još dugo duuuugo će krasiti naš glavni grad