Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peđa je u pravu , ovi što nas mrcvare 25 godina pokupiše simpatije i pohvale licemjerne EU , e pa narode (ovce ) to vam je moć vaših glasova na izborima .
xPPIPUNx , je ne umijem napraviti profil , i ovaj su mi drugi napravili za 500 maraka.
a ovi iz opozicije sto samo kritukuju jer nemaju ko fol moc da ista promjene ali godina kritukuju,a njihovi glasaci su koze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predaje upitnik Mladen Ivanić koji negira genocid. Predaje upitnik Dragan Čović koji glorifikuje UZP osuđenike. Predaje upitnik Bakir Izetbegović koji leti Erdoganu po savjet jer mu je babo BiH ostavio u amanet. Dolazi Dodik da prisustvuje predaju upitnika, isti onaj Mile koji dočekuje osuđene ratne zločince i slavi Mladića i Karadžića. Vrte se oko upitnika politički poltroni okupljeni oko ovih gmazova lidera. Upitnik preuzima EU delegacija grleći se sa svima nijma. Fuj!
ma ja, vama je samo bitno je predizborna kampanja ili nije? vi isto i strance optuzujete kao i poziciju!
Kojovic je u pravu.
peder peđa na aparatim. ne moze on nista dobro podnijeti, samo mu odgovara losa atmosfera da moze 'palamuditi'.
Tako je Pedza i po meni je ovo danas bila obicna nacionalisticka folklorijada
Kojevic čim zine slaže, to je modus u NS
svi znamo da ovi politicari nisu nista uradili,a sta je pedja uradio. kritikovao svaki potez,za svako rijesenje nasao problem a sta je on uradio,koliko znam i on je u parlamentu prima platu,dugi niz godina je tu. i ja isto se mogu posssrat na svakog i sve,a ne ponuditi rijesenja,ako je tu uspjeh ja sam veoma uspjesan.
mogao si kojovicu nesto i pametnije izvaliti .... eeeee dok je ovakve opzicije - ove nacion.stranke ce vjecno biti na vlasti ...
Proslavljamo što smo odgovorili na pitanja EU. To što smo odgovorili da se u nas uglavnom ne primjenjuje Evropska konvencija za ljudska prava i ne provode presude Evropskog suda za ljudska prava je najmanje važno. Možda neće čitati u Briselu.
ne vadi ga Pedja
ma ne moj kojovicu ...strasno ste pametni ...
On jeste strašno pametan kao što si ti strašno blesav... svakom svoje!
strasno niko nije pametan !
Što veli u mene žena, ovaj Juncker nas tačno zayyebava. 😂😂😂
Ne bi trebalo da me iznenadjuje ali mi se iskreno gadi ovo jaransko ćaskanje Izetbegovića sa Dodikom. Niko nije uradio više na dehumanizaciji Bošnjaka, satanizaciji povratnika u RS, rehabilitaciji ratnih zločinaca, militarizaciji RS, destablizaciji zemlje od Dodika.
Dodik je nacionalista, to je svima dobro znano i to on sam za sebe tvrdi.... ali ako Evropljani neće da to vide, a znaju, e to je problem iz kojeg proističe i ova zajebancija sa "svečanom" primopredajom nazovi odgovora na postavljena pitanja... bog samo zna o kakvim se odgovorima radi jer to čak ni parlamentarci BiH ne znaju, nije im predstavljen...dakle, krije se ali će se jednom obznaniti i bit će užasnih polemika i razočarenja....
@mirza.filipovic.1 Ma kakav nacionalista , Bakir je nacionalista , a Dodik je lopovčina koji je skonto fol da je najlakše pljačkati ako se predstaviš ko nacionalista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)