Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo.
Bili mu tesko,ko' i Zvizdicu,Mirzi Hajricu,Erdalu Trhulju.....
Sta lupas!Petokolonas i dezerter su dva razlicita pojma.Za koje djelo ga optuzujes da je petokolonas?A sto se tice dezertera trebo' si uticati na SDA da ne prihvate objerucke amnestiju 95 za "SVE DEZERTERE",ali ti tada i Zvizdic nebi sada bio premijer BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek' barem ima neko, ko ne presutkuje istinu! Iako se njegova puno ne pika,nazalost!
Slažem se. Ali isto tako si mogao predstavniku SNSD-a dati doznanja da Srbi nisu samo u toj stranci i da nemaju ekskluzivno pravo na vlast pa ni u Federaciji. Dok je na sebi svojstven način (i način svog šefa) član SNSD-a kritikovao kandidata DF-a ti se nisi javio.
tako je kojovicu...
Još samo da je iskren, čuj Čavaru ne podržava ma nemoj, ili ovog iz DF-a. Ko te ne zna skupo bi te platio.!!!!
E, Lijepi Covicu, so u oci bosnjama? Namjerno, kurvin sin jer zna da ce biti odjeban ili u Miljacki plivati ledjno. Cista provokacija da se razvuce do izbora u HR. Mozes, al neces dokle hoces kurvin sine. Ukro si bar 30000000 km. Narod po Hercegovini crkaje a ti svake godine Audija mjenjas. Rijeci tok, Radobolji, da ti na zamak ne udari. Ha ti kravata spadne, ona suhoguza iz poskoka prestat ce svrsavati na te, pa Radobolja moze i dvore odnijeti, profesore cirilice!ù
A i ti Semume, mogao bi na pusu kod Ganica i muzicara, bivseg HR, sefa. Sta ganic, rece qurvin sin. Ne mogu crtnici pobit, kol'ko bosanke mogu rodit? A, takvi su uspjeli, uz tudju pomoc, napraviti po 1-2 komada. Neka Postara i komsiluka!
Cavara - Ustasa.
Svaka čast .Predrag Kojović je rijedak primjer poštenog političara.
Pa zar vi u Bosni ne dozvoljavate slobodu misljenja? Ccc a sve evropljani par exelans.
respect
Marš na Pale gdje si bio za vrijeme rata smradu
Ma Ognjen Tadic je podoban,u pravu je Bakir,nista ovi multietnicki.
"_Kojović: Neću dati podršku Čavari koji je u Busovači dočekao ratnog zločinca" Bravo, NEMOJ DATI PODRŠKU ONOM KO PODRŽAVA RATNE ZLOČINE!
Cemu crveno?
@Shinok, :)))) ako pitaš zbog mog komentara i crvenih bodova na njemu, preko njih se samo može protumačiti da postoje oni koji podržavaju zločince. Nije čudno, ima ovdje svakakvih mentalnih sklopova. :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVAKA CAST KOJICU
...hm...ovoga su dobri bošnjani doskora zvali "ćetnik"...sad vidim, već je posto "gazija" :)))
Govoriti posteno je samo preduslov da postanes "gazija". A put ostaje dugacak. ;o)
...paša, znam ja ovaj mentalitet "udušu" i to pričaj nekom drugom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hebo nanu svoju. pa kako glasas za svoje koji isto tako docekuju ratne zlocince. vec nasao dodik foru da hebe cijelu federaciju. mamu mu njegovu
Peđa, GAZIJO!