Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna se da sabka svira harmoniku, a muhamed i pedja igraju po njenim taktovima.
Sta ovaj glumi Čerčila..ne pitajte sta drzava moze uciniti za vas, nego sta vi mozete za drzavu, u ovom slucaju za stranku..znaci Boze,demagogije
moja stranka
Njihova stanka :)
nji'ova :)
Nemate šanse...DF i SDP se opet ujedinjuju.
Pa i ovi idu sa njima, ako se ne ujedine DF i SDP NS neće dobiti ni 1000 glasova na sljedećim izborima. Realno.
Daću vama pola a fahri drugo pola. Obećavam.
E moj jarane,veca si ti prijetnja zlatnim kasikarima,podlim Covicima,ljigavim Lagumdzijama,debelom Krmku...itd,nego MMF.Ne znam,ali opasna je to 'mraka!
ovaj tvoj "jaran" je bio na trebevicu za vrijeme rata... to sta mi sebi dozvolimo, nece niko...
Ma kusaj zlatnom kasikom i uzivaj u 23%,vjerovatno ti je i to puno pa ti je Bakir vec blagajnicu preko Kozarica u CBBIH nedavno primio,naravno radi se o Covicevoj cerci!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
davno ste nam ogadili riječ stranka,pa koja god da je u pitanju
Nemoj tako, ipak je ovo naša stranka. Od bascarsije do cengic vile.
Zoe komunjarica :),ko bi rek'o :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)