Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi glasajte za stranke koje nisu vjerske ni nacionalističke, nacionalizam nikom ništa dobro nije donio, iste te stranke su na vlasti još od kraja rata i evo gdje su nas doveli.
@Regulator1....... A gdje ti to misliš provest, ovdje sigurno ne ide ...??? Građanska država s Nakitom i SDA to je praktično neprovedivo ...!!!
Znači, kako god glasaš, uvijek sda na vlasti. Oni koji se pobune protiv, čeka odmazda uz veliku pomoć tzv. opozicije.
Politika ti prijatelju "dođe" kao najlošiji sex ! U kreiranju politike građani Bosne i Hercegovine učestvuju jedan tren -tek toliko kolko da zaokruže ili prekriže "svog kandidata" , ostatak vremena ispaštaju zbog tog trenutka slabosti !
sta hoce ovaj LGBTI predsjednik
Kome nije jasno, covjek je rekao "necemo podrzati" sto znaci ostati suzdrzan. Drugim rijecima podrska ali zaobilaznim putem. Ako Nasa stranka, SDP i DF ostanu suzdrzani, SDA i Scepina bagra mogu samo usima mahati. Nemaju dovoljno ruku, u najboljem slucaju imaju 15.
Normalan i ocekivanja potez Nase stranke ,treba smijeniti ovu vladu i pokusat formirati bez sda ,do izbora to bi bio pravi potez ako bi konaković htjeo sa svoja koliko ,4zastupnika podrzao novu vecinu ,
Ide bijeli hljeb kako god...
Kad su u Mostaru podigli spomenik Brus Liju, mogu vala i u Sarajevu Al Kaponeu. Alija Kaponović, direktor javnog preduzeća. O čemu se ovdje radi? Dini zasmetalo što se peko telac, i parkiralo bez računa, i sad zbog takvih trivijalnosti napada poštene kantonalne privrednike. Pa mislim... opštinska organizacija SDA ih je predložila, kako neko može sumnjati u jednog Asima plemenitog Sarajlića?
Svi prije izbora , kao znaju i imaju svoju priču.... A poslije su svi u koaliciji.... Narode , dobro otvori oči i ne dozvoli da te više u zdrav mozak j....u , kriminalci seoski đilkoši ....!
Bravo SDP-u i naravno Našoj stranci, (jeli lijeva i li nešto upola) na "dobroj i zdravoj pameti". Odluka da podžite SDA kada je u slobodnom padu, svakako će vas debelo koštati - debili!
u tebe je aleja promahe u glavi.
Supci. Toliko ste kontradiktorni da ne znate sta cete vise lupiti. Dobili ste vi sta ste trazili od njih. Isti ko i svi ostali
Kojović, vrstan zdravorazumski retoričar, Naša stranka, mašina za prodaju glasova. A kad sretneš uživo njihove "kadrove", a koji su to likovi, Tito dragi. Pravi oni nedefinisani ljigavci, hedonisti.
A gdje god je u kantonu SDA trebala da izglasa nesto za sto je falila ruka-dvije, Nasa stranka uvijek glasala za njih
Vi sebe ne mozete podrzati, ne daj Boze da ti nekog podrzavas. Dino ima podrsku gradjana na sljedecim izborima
Naravno, a onda će poslije izbora ući u koaliciju sa SDA!
E to ste dobro rekli. Može kako hoćete, ne može dokle hoćete. Če se da naplati ova frtutma glasovima.
Samo Ameri, naravno ako budu htjeli, mogu ovo riješiti , sve eu zakone i regule nametnut, i dovesti BiH pred Eu vrata. Sve ostalo je prazna ubleha i agonija, a ni sukobi nisu isključeni.
Najbolje bi vam bilo da glasate suzdržan
Naravno. Idite podrzite onog Krajisnika iz Lukavice, sto bi dizao cijene gasa do neba, pa ako ne prihvatimo lola bi to po direktivi, jasno zavrto.