Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za vas sam glasao. Ali to ne znaci da sada mozete na lovorikama ovog uspjeha sjediti i nista ne raditi. Budno cu pratiti da li i kako radite u korist gradjana. Nemojte sebi dozvoliti da zavrsite kao SDP. Sretno
Halo, SDP je osvojio 8 ili 9 gradova, čitav TK bi bio njihov da su kantonalni izbori, naša stranka nije prešla izborni prag, o čemu ti pričaš, vječnoj opoziciji u sarajevskim općinama, samo zato što tamo ima love? To im je misija i cilj? Ujedinjenje ljevice ili nestanak DF-a i NS. Ideologija je bitna.
@odliv mozaka sdp nije ljevica ... oni su ništa ... ne znaju đe vežu a đe dreše ... bio sam član i imam konkretne primjere
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
bravo momci ... jedini ste normalni trenutno
Nažalost, u velikom dijelu zemlje nije moguće glasati za njih jer nemaju kandidate.
@Oni da u hnž npr
kako me nervira ovaj lik
mogli ste se potruditi i u ostalim gradovima,.....
Samo cete morati uvesti nekoliko kikboksera u parlament da Vas stite i brane od SDA sumljaka i drvosjeca kako nebi bili ponovo u situaciji da Vas bjelasnicki balvanasi bacaju po podu.
Za mene najbolja stranka. Definitivno ne mogu glasat za ljevicare (SDP) a Nasu Stranku smatram da je u sredini. Ljudi nikog ne iritiraju bivsim sistemom i Jugoslavijom, a nisu nacionalisti (SDS, SNSD ili HDZ) ni vjerski indoktrinisani (SDA). Sve najbolje gospodine Kojovic i vama i gospodinu Gratzu i stranci, nadam se da ce biti jos bolje.
Stranka magle i dima, koja podršku ima jedino kod naivnih i dezorjentisanih Bošnjaka, koji sebe nazivaju nekom RAJOM, nikada mudri BiH Hrvati neče podržati ovakvu opciju, kao niti Srbi.Bošnje na kraju rade sami protiv sebe velikom zaslugom i Sarajevske minder politike, gdje su glavni kadrovi klemptomani i seoske varalice koje gledaju samo sitni lični interes, tako da je gospodin Kojović naša realnost i lijepo će živjeti među naivnim Bošnjama u Dejtonskoj BiH.
u sarajevu su prije rata bile samo dvije nacije ... jedna od njih je bila : RAJA
@Kad ja kažem ja Gospodine, šta je bilo prije rata je nešto mnogo imaginarno, ta lažna ljubav bratstva i jedinstva je i napravila rat, zločine, te nacionalne podjele, koje su svi donjeli iz svojih kuća, mislili jedno, a govorili drugo. Največa greška gospodine je bježati od stvarnosti i lažno prikazivati nešto što u praksi ne postoji, a zarad svog ličnog interesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
How yes no ! Who is you !! BAkiru fali Srba jer mu je legla apelacija USatvnom sudu, pa si mu ti NAJAJAČA OPOZICIJA. Ono kao jesi Srbin ali nisi sluga SDA.Ono kao zvanično a nezvanično, mnoga se para vrti okolo naokolo !! PROKUŽEN !! Gubi se .
Jesu ovo oni što se bore za prava pedera!!??
da ... a protiv shupaka kao što je bakir npr.
Da li iko zna koji je program i strategiju ponudila ova stranka?! Da li iko zna koji je program ponudio bilo koji kandidat bilo koje stranke?! Da li je iko procitao "neku pametnu" (pa makar bila laz) na bilo kojem plakatu? Ja vidjeh samo lica, koja zrace nepotizmom i nesposobnoscu. Ovi izbori su mi vise licili na izbor "Lica Grand parade", jer osima raznih cudnih faca nista drugo ne vidjeh. Ali 50+% izlaznosti kazu, da ti gradjani izgleda zele samo "Grand parade" i totalne supljake
glasao sam za vas i nadam se da ce te konacno dobiti priliku da se pokazete.
NAJVAŽNIJE OD SVEGA JESTE DA VI NISTE NACIONALISTI I DA SE NE PRIKLANJATE NACIONALISTIČKIM STRANKAMA. PRATILA SAM VAŠ RAD I OPREDIJELILA SE ZA VAS DA VAM POKLONIM SVOJ GLAS. NEMOJTE ME RAZOČARATI, SAMO TAKO NASTAVITE!
@berzerk, pozzz..i tebi :) Daj mi argument da je tako kako si napisao. Ja tebi dajem samo jedan primjer http://www.nasastranka.ba/predrag-kojovic-sda-nepostivanjem-procedura-radi-u-interesu-kladionica/
@berzerk, bili su protiv. Postavili su amandmane i neki su im usvojeni. Tek tada su podržali Zakon o radu. http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/nasa-stranka-podrzat-cemo-zakon-o-radu/196314
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek sam sa velikim simpatijama pratio vas rad u sarajevu ali u tuzli ste tokom ovih izbora radili jednu dobro prljavu kampanju protiv aktuelnog nacelnika, to vam nije trebalo. Bilo je pomalo tuzno vidjeti stranke i kandidate koji su navodno lijevo orijentisani kako su skupa sa sda i sbb udruzeni protiv sdp.
ah mal ne lanu. ku.cite se nenaciionalistickim fazonima po federaciji i pricate o toleranciji. pa sta je vama? idi traktoRSku pa dole obucavaj o miru i suzivotu, zar smo zaboravili ko je agresijom napravio ovo sto danas imamo
SDA 27 opština, HDZ --- 18 opština, dobio od BAkira i VAreš, da nisam javno vrištao protiv HRVATSKOG IZBORNOG PODRUČJA u USTAVU BiH, sada bi i VAreš već bio druga država ko Srebrenica ! Sve to legalno po ustavu i zakonu ! BAkir prezadovoljan koncentracionim logorom Sarajevo i tu će ubuduće angažovati sve snage a ti ćeš mu pri tom biti KOOPERATIVNA opozicija ??? Pa ti si sa njima više od FAhre !
Bošnjaka ima po rezultatima zadnjeg popisa 4,5 pita više od Hrvata a vidi rezultata izbora. SNSD 33 SDA 27 HDZ 18 Osovina Dodik -Čović 51 opština/općina ! Pa nek nešto Bakir uradi na narednim parlamentarnim izborima ako može sa svojih 27.
brukate se
halo djevojko,samar preko usta