Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Koja!
Cjelokupno vojno i političkog rukovodstvo Republike Srpske iz tog perioda procesuirano je u Hagu, i to je ta hipoteka koja kao omča steže Republiku Srpsku i građane srpske nacionalnosti na tom prostoru. Ove vlasti, počev od Dodika i drugih, pokazuju potpunu neodgovornost prema budućnosti mladih generacija koje će živjeti sa tom hipotekom – smatra Lazović.
@sefikagolo Decko prije ili kasnije ces svatiti da si na pogresnoj strani! To odlikovanje je toliko apsurdno kao kad bi se dodjelila nagrada bombarderima Alepa od cijih je granata poginulo na hiljade neduznih civila. Te ubice su takodze heroji nekim psihopatama koji nemaju morala ni kolko za nokat.Pa i sam Hitler je pojedinima uzor ... to nije normalno!
@sefikagolo To je zato sto si bolesna osoba. Zamisli da je tvoj narod u Alepu i da sve to prezivljava dok neko drugi slavi a ti svoje bebe trazis pod tonama rusevina...takvom necemu se samo bolesna osoba moze veseliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
ma neka ih nek odlikuju mrtvace za drugo i nisu suma majka pa tako do groba seljak voli selo djaba grad hahaha
Poslije onih batina od Muslimana , halal Srbin opet propjevo ilahije .
kada vam stranke bude prisutna u Banjoj Luci i po Hercegovini kao sto je u Sarajevu, glasat cu za vas. Obecavam. Do tada ste mi samo jos jedna u nizu pricalica koji znaju u par recenica sastaviti sve nase probleme i stalno ih ponavljat. I to sve naravno u SA jer u RS ili na podrucja sa hrvatskom vecinom ne mozete
nastavi ce se
SDA na celu sa Alijom Izedbegovicem i priznaju fasisticke,para militarne snage HVO i HV, BiH SE STVARA ,ZAKLETVA JE DATA ZA NEDJELJIVU RBiH Gen.SEFER HALILOVIC se ocajnicki i hrabro brani na svim frontovima, Stvara ju se prve jedinice,svedno sto smo bili okupirati u miru od Djikaca i JNA, Prvo Bjeljina i naj gori Bajram ,zatim Alija potpisuje kako djikanski korpus iz srbije pisem nam malim slovom,treba da osigura slobodu svim gradjanima na prostoru od rjeke Drine.
Zive ljudi u strahu i biraju debile za politicke predstavnike...tako ti je na svakoj strani...ovi predstavnici moraju da zastite i dodatno pospjese taj strah... i zato i cine ove gluposti...da bi opstali na pozicijama...pa nece sigurno o ekonomiji pricati...
Na kojoj se to još strani dodjeljuju nagrade osuđenim ratnim zločincima i genocidašima?
FALA SDA za svu sramotu Bosnjackom narodu. prvi demokratski izbori -radja se sloboda rat 92 za nedjeljivu RBiH djikani kolju ,ubijaju siluju
Dok su se koristila Bonska ovlascenja, lahko je bilo biti politicar u Bih. Sve sto zamislis Ezdaun je uradio, sada Incko ne radi nista, a nama ostali problemi, ni rastaviti ni sataviti. Upitna je buducnost Bih pa cak i od MZ. Najvise su se odnosi promijenili od kada je Maoca postala centar paznje. Nisu svi iz Maoce teroristi, ali kome reci. Mozda ce biti bolje kada dodje FBI-ja, ima i za njih ovdje posla, oni razvalili yugu, satavljali Bih, da bije ponovo razvaljivali.
nemogu se tvoji promjenit niti ce to je ratno huskacko pleme pa njihova braca turci,rusi,cigani gdje si tu vidio napredak prosetaj beogradom pa istanbulom
A da se ti malo pozabavis lingvistikom, pravopisom,..... pa tek onda nesto u javnosi da napises?
@Vladimir71 sikter pasce ovo je bosnjacki pravopis
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
od topole pa do ravne gore sve smo srbe kačili na vrbe,nema vrba kolko ima srba,nema veze moze i na breze
.....oni ce se umoriti a mi necemo N I K A D A!!!!
Nema odmora dok ne razlupamo BiH! Još samo malo i to je to! BURKA NEVER, JEANS FOREVER! BOSNA NEVER, REPUBLIKA SRPSKA FOREVER!
@BobaBG70 KOSOVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAHAHAHAHHAH
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Viteza Koju za precednika SDA 😎
bravo NS. Jedini normalni