Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek 93 u Mostaru snimao logor po dozvoli, sigurno nije istinu prenio jer ga ne bi pustili da snima. Onda otišao u SAD i vratio se 2008. na onaj quuer fest, od tada do danas predstavlja se glupim bošnjacima kao mejsija, a u Banja Luci nema niti jednog glasa!
To što si rekao čak i da je sve tako kako si napisao on nije ništa pogrešno uradio. To što u Banja Luci nema podršku kaonu Sarajevu više govori o tom gradu nego o Kojoviću. Srami se.
@Berac budnju iz sda prijeratnog elektricara a poslije rata profiter posjeduje pola ilidze,koji mozak ljudske vrste moze to shvatit,da covjek prije rata bio elektricar poslije rata posjeduje 4,5 hotela,to je sda
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jasna nikad neće iznevjeriti,svoga oca, legendu BiH istorije. Ima još hrabrih u Skupštini KS.Samo naprijed SDP,NS,NiP.
Djetinjastim i nedzentlmenskim potezima prolongiraju neizbjezno, ne bi li u medjuvremenu, novcem koji su dobili za sirenje smutnje medju Bosnjacima, kupili neki od 18 glasova za smjenu Vlade KS.
Cujte ovo: "Istakao da član Poslovnika kaže da se dostavlja detaljno obrazloženje, a da su podnosioci naveli samo da imaju novu većinu." Pa podnosioci imaju novu vecinu! Sta tu ima detaljnije da se obrazlaze. Sta god napisu nece biti dovoljno dobro.
kakve veze ima gdje je covjek bio u ratu, to je bilo prije 25 godina, bolji je od svakog drugog dzamijskog licemjera
Clan poslovnika kaze da se mora dostaviti detaljno obrazlozenje , zbog cega se trazi smjena vlade !A ovi “ odlikasi” samo napisali da imaju novu vecinu i nista vise.
KOMŠIC ŠIBICAR
uhljeb sa Pala
Nesto se nakenja kod Hadzifejzovica, samo sto nije zaplakao ... ali drag mi je ovako, nije on los ... krajnji mu je domet KS ... kao stranka je dobra ideja, zamisljena, ne volim kad ga ljudi vrijedjaju i nazivaju cedom jer ni on to ne voli .. ali mi se nikako ideja nase stranke, Sdp i sl. Ne poklapa sa NIP i dinom i drugima, ovo je radikalni Sda kadar, ali pozadina svega je borba za Glasove a cije ... pa one glasace koji glasuju za Sda, ne mogu dobiti druge...
@x111111taysonn zivot ide dalje kao i vlade i politike, lizalo se istrosi pa neka djeca placu a neka cute i cekaju drugo da dobiju .. paloma maramice i na klupe..
Ništa dok Sejdo ne progovori, nema se šta komentarisati. Sve čekam nastavak epizode kad je ćumuro sa Senadom, kaže 'Pošla supruga da uplati ratu za kredit...' . i, i, '...ma dobro nema veze da ne pričam sad ...' . Presječe Sejdo, yebo sve indijske drame i brazilske sapunice.
evo petak osisaj se...
sramota od jedne zastupnice da tako bezocno laze!
NIP NS I SDP. MA ĆAO
Vidi vojvode sto nisani tri milijarde :D
SDP i NS idu na podmukli nacin da okrenu ledja Konakovicu a sebe spase, da ga nova vecina smjeni a da kasnije neki preletac pomogne vladi da opstane. Da se dakle ukloni Konakovic a sacuva vlada.  Zato Kojovic vidi nadu u preletace kao sto je Jasna Durakovic iz SBB-a. To je klasicna korupcija koju Kojovic zagovara !!
Sacuvaj me boze Pedinog morala kojem je Konakovic ( cistva SDA krv) dobar partner, a kao on ne zeli s nacionalnim strankama. Nije ovaj narod Peda naivan.