Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad evo svaka malo vidjenija glava u BiH daje svoje misljenje po Kliksu... Pljujete Bakira (i treba) ali ne zaboravite da je odluka odbijena zbog nepostojanja jedinstvenog stava sve trojice... A prije cu ja dobit na Bingu nego li ce Bake (i svi zapravo politicari) dati ostavku
Bakir je bolji od svih ovih koji pljuju na njega. Sve je to stoka sitnog zuba. Bakire ne daj se, pozdrav od četnika iz Trebinja.
Da se na vrijeme krenulo u rad moglo se sve dogovoriti sa Hagom. Drugo je sto se neko u SDA 15. februara sjetio da 16. februara istice rok za reviziju pa se na vrat-na nos poslao neki zahtjev cisto da se spasi obraz Bakira i SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir je na koljenima,sam sebi je presudio i svima koji misle kao on,neozbiljan politicar,amater do kraja
Ostavku podnose ozbiljni političari koji znaju šta znači odgovornost. Takvih je malo medju sujetnim balkanskim dunsterima.
KOJOVIĆU UMISLIO SI DA SI REIS, OSVRNI SE MALO OKO SEBE, KUPI STAN U LUKAVICI ILI ISTOČNOM SARAJEVU I TAMO SVOJIM SUNARODNJACIMA OBJAŠNJAVAJ KO JE STARIJI KOKOŠ ILI JAJE.SVAKA PTICA SVOME JATU LETI, DEJTONSKA BIH JE PAMETNOME SVE REKLA.
Moze li mi neko odgovoriti, posto ne znam, na kojem je ovaj patriota ratistu bio 92-95???
Pitaj Bakira na kojem je on bio 92-95!
samozvani progresivni liberal osjeća razočaranje što je odbačena revizija tužbe koja je trebala nametnuti kolektivnu krivicu svim građanima jedne zemlje. jadni liberalizam ko ga sve zastupa.
Ne, nego je trebao istaći krivicu tadašnjeg Miloševićevog režima. Ne mogu svi građani biti odgovorni nego vlast koja ih je vodila. Ne znam zašto se sadašnja vlast Srbije tako ponaša. Umjesto da osude tadašnji režim. A još su mi manje jasni političari iz RS-a koji su burnije reagovali iako se radi o Srbiji.
tadašnji režim je izveden pred sud i niko normalan nema problema sa tim. ovo je tužba protiv cijele zemlje.
E čuj plavuše on će nekog pozvati na ostavku, mrš !!!
Nastup Vukote Govedarice u Pljevljima 2010. Prvi u Srba! Narodni guslar: https://www.youtube.com/watch?v=OwhAd7iVB3U
Entitet tzv RS je pravno ostao odgovoran za genocid. Neće imati mira dok ne budu ugašeni.
Entitet tzv RS je pravno ostao odgovoran za genocid. Neće imati mira dok ne budu ugašeni.
Entitet tzv RS je pravno ostao odgovoran za genocid. Neće imati mira dok ne budu ugašeni.
Jesi ''topli brat'', al ova ti stoji....
Mrs KOJOVICU pedercino jedna usrana ti se fol naso govorit ko ce dat ostavku. Peder mali se naso pricat
Genocid je istina!I to svi vrlo dobro znaju!Živjela Naša Bosna.!!!!
Da je bogdom ukinuti i SDA i SNSD i SDS,HDZ sve te fasisticke stranke..
da je bogdom Radoncic na njegovom mjestu...bilo bi bolje
Bi garant bilo bolje, cim bi spomenuo reviziju Radoncic svi bi odmah trcali da je zajednicki potpisu. Prvi Covic, zatim onaj Gicko iz RS i onda Radoncic i jos bi Vucic sam rekao ako je Radoncic u pitanju nema problema samo podnesite tu reviziju ipak je to Rradoncic. KOji si tu mulac kao da ne znas o cemu se radi ovdje.