Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogami kasne na klixu sa objavom ove infrmacije ja bi im tražio pare nazad. Meni nije jasno kako ih nije stid da nam ovako vrijeđaju inteligenciju puštajući ove objave Kojovića i njegove autobus stranke. Korupcija je metastazirala, a moral je umro kada je SDA kupila glas Denisa Gratza za Zakon o radu, a sad nam njegov stranački šef drži moralne pridike. Mislim znam ja da oni plaćaju ove objave, al što je previše previše je
Aktiviranjem Vaše stranke znači da je ubleharenje u terminalnoj fazi.
Bez institucija koje su zasnovane na temeljima Republike, društvo ne može opstati. Tumor je metastazirao na glavnim institucijama sistema i ikrajnji iskod je već poznat.
vec odavno
Potonulo drustvo pa to ti je.
Moj Pedja,Mevko Djezic je najistaknutiji SDA clan,napravio je carstvo u svom selu a stanove koristi kao bordele,a glavna mu preporuka je bila:"redovan je na dzumama"
...gospon iSpektor ima "reference". čemu čuđenje.
naravno ... da nije vaki, ne bi ga ni postavilo na to mjesto ... i to je nama naša borba dala
Zali Boze godina zivota provedenih u ovakvoj drzavi